Προδρόμου: Ψηλά το κεφάλι και προχωρούμε πιο ενωμένοι από ποτέ – Το κάλεσμα του Προέδρου του ΚΕΚΚ

"Σας υπερευχαριστώ όσους μας πιστέψατε από καρδιάς γιατί δεν είμαστε πολιτικοί αλλά Άνθρωποι που θέλουν να αγωνιστούν και να προσφέρουν πολλά"

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 05 31T130054.343 Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΚΕΚΚ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Κυπρίων Κυνηγών, Νικόλας Προδρόμου, έστειλε μήνυμα ενότητας στους υποστηρικτές του κινήματος, καλώντας τους να μην μπαίνουν σε διαμάχες με τον όποιονδήποτε, αναφέροντας ότι πρέπει με το κεφάλι ψηλά να προχωρήσουν πιο ενωμένοι από ποτέ. 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

Σας παρακαλώ μην βρίζετε δεν αξίζει. Ας διατηρήσουμε το επίπεδό μας. Δεν χάθηκε ο πόλεμος μια μάχη μόνο έχει χαθεί. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει για όλους εμάς. Ψηλά το κεφάλι και προχωρούμε πιο ενωμένοι από ποτέ…………..
Πιστέψαμε και πιστεύουμε σε αυτό το Υπέροχο Έμβλημα σου. Έχει δώσει μία ελπίδα σε πάρα πολλούς σε αυτό το μαύρο τούνελ του τόπου μας. Έχει κάνει πολλούς νέους να ελπίζουν να αγωνιούν να φωνάζουν να διεκδικούν και ψες έκανες πάρα πολλούς περήφανους που σε πιστέψαμε. Πολλοί δάκρυσαν πόνεσαν που δεν τα καταφέραμε να μπούμε εντός Βουλής. Δεν τα βάζουμε κάτω τα βάλαμε με ένα σιχαμερό σύστημα καλά οργανωμένο.
Ο αγώνας μας ήταν άνισος εξαρχής. Πόλεμος από παντού και από όλους ανεξαιρέτως μηδενός εξαιρουμένου. Πισώπλατα μαχαιρώματα για ένα ψήφο. Δεν πέσαμε στο επίπεδο όμως κανενός . Δουλέψαμε τίμια ανδρίκια σταράτα ως Άνθρωποι. Δυνάμωσαμε μάθαμε είδαμε πολλά. Κανείς δεν ήθελε το καλό μας γιατί όλοι μας φοβήθηκαν.
Σας υπερευχαριστώ όσους μας πιστέψατε από καρδιάς γιατί δεν είμαστε πολιτικοί αλλά Άνθρωποι που θέλουν να αγωνιστούν και να προσφέρουν πολλά.
Για όσους έχουν αρχίσει τα γλέντια και να λένε ότι τελιώσαμε τους ενημερώνω ότι και Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Τώρα Ναι να φοβάστε γιατί μάθαμε δεν έχει κανένας σας εμποστοσύνη μηδενός εξαιρουμένου από τους 56 και προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι και τα καλύτερα έρχονται και για εμάς και την πατρίδα μας και το Τρόπο ζωής μας. Δεν τα βάζουμε κάτω ποτέ. Έχουμε την ευθύνη να παραδώσουμε Πατρίδα στα παιδιά μας και όχι Καμένη γή. Μόνοι όλοι μαζί ξεκινήσαμε μόνοι θα πορευτούμε και θα φτάσουμε στο προορισμό μας που είναι η Ιθάκη.
Γιατί είμαστε Αγωνιστές είμαστε Άνθρωποι που αγαπούν την Πατρίδα τους το διπλανό τους.
Όλων πλέον η βοήθεια είναι απαραίτητη. Κανείς δεν περισσεύει που θέλει να αγωνιστή. Σας ευχαριστώ όλου για τα υπέροχα μηνύματα και ευχές σας”.