Προσοχή! Πυκνή ομίχλη στην επ. Αμμοχώστου

a Καιρός, ομιχλη

Πυκνή χαμηλή ομίχλη καλύπτει την επαρχία Αμμοχώστου από αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς στους περισότερους δρόμους σε ολίκλρη την επαρχία Αμμοχώστου είναι περιορισμένη.

Η ομίχλη αναμένεται να διαλυθεί τις πρώτες ώρες μετά την ανατολή του ηλίου.

Καλούνται οι οδηγοί όπως κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα και έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Εν τω μεταξύ, χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη µέχρι και την Πέµπτη.

Ο καιρός σήμερα

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Famagusta.News