Προσωπικότητες της επαρχίας Αμμοχώστου ενώνουν φωνές για το ΚΕΠΑ – Ζωντανή εκπομπή την Τρίτη του Πάσχα

Στη ζωντανή εκπομπή μέσω Facebook θα συμμετάσχουν ζωντανά μεταξύ άλλων οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Ελένη Αρτυματά, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μιχάλης Χατζημιχαήλ και άλλοι

Ζωντανά μέσω της Σελίδας του Famagusta.News στο Facebook θα μεταδίδεται την Τρίτη του Πάσχα, 21 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, ειδική live εκπομπή για στήριξη του Κοινωνικού Προγράμματος του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) “Άγιος Χριστόφορος” και για στήριξη του προγράμματος παροχής φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης “Καλάθι Αγάπης”.

Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν ζωντανά μεταξύ άλλων οι Βασιλική Χατζηαδάμου, Ελένη Αρτυματά, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη, Γιασεμής Γιασεμάκη, Παναγιώτης Κουμάσης, Ηλίας Χατζημιχαήλ και άλλοι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ:

Δυστυχώς έχουν μείνει ελάχιστα τρόφιμα για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους για βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εκστρατεία μας “ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ”.

Στηρίζουμε οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη, κυρίως άνεργους γονείς με παιδιά δίνοντάς τους το Καλάθι Αγάπης, το οποίο περιέχει τρόφιμα και σε πολλές περιπτώσεις κουπόνια για αγορές τροφίμων από υπεραγορές.

Αυτές τις μέρες μοιράσαμε παρά πολλά καλάθια αγάπης. Δυστυχώς όμως οι ανάγκες είναι περισσότερες απ’ ότι υπολογίζαμε και δεν εξυπηρετήθηκαν όλες οι οικογένειες. Για άλλη μια φορά ζητούμε τη βοήθειά σας ούτως ώστε να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς φαγητό. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και παραδίδουμε με ασφαλή τρόπο τα τρόφιμα στα σπίτια απόρων οικογενειών.

Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στο κοινωνικό μας έργο με τους ακόλουθους τρόπους:

* Προσφορά τροφίμων και φθαρτών
* Κατάθεση ποσού δωρεάς στους λογαριασμούς:
* Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Κύπρου: 0444-01-016055 IBAN:CY 70 0020 0444 0000 0001 0160 5500, BIC:BCYP2N
* Αριθμος Λογαριασμου Ελληνικής Τράπεζας: 471-01-G 45975-03 IBAN: CY 34 0050 0471 0004 7101 G459 7503 HEBACY2N

Σας ευχαριστούμε για τη θετική σας διάθεση να βοηθήσετε το έργο του ΚΕΠΑ, με όποιο τρόπο μπορείτε!

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που επώνυμα ή ανώνυμα στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ.

Famagusta.News