Πρωταράς: Αστυνομικός αυνανιζόταν μπροστά σε 10χρονο αγόρι

Στην καταδίκη αστυνομικού προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου

456 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, αυνανισμοΣ, καταδίκη, ΠΑΡΑΛΙΑ

Στην καταδίκη αστυνομικού προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καθώς κρίθηκε ένοχος ότι αυνανιζόταν σε δημόσια παραλία, μπροστά σε ανήλικο αγόρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, τοο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, καταδίκασε τον αστυνομικό σε δύο χρόνια φυλάκισης στις κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και άσεμνη πράξη.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν τον Αύγουστο του 2017, σε παραλία στον Πρωταρά, όταν ο κατηγορούμενος αστυνομικός ο οποίος κατάγεται από τη Λευκωσία ήταν 45 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο, ο 45χρονος έγινε αντιληπτός ν’ αυνανίζεται στην παραλία, μπροστά από 10χρονο αγόρι, ενώ παρόντες ήταν και δύο ακόμα ανήλικα παιδιά, τα οποία προσέτρεξαν στους γονείς τους και τους ενημέρωσαν για το συμβάν.

Οι γονείς των παιδιών αφού διαπίστωσαν το αποτρόπαιο γεγονός τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Έκτοτε ο αστυνομικός παρέμεινε σε διαθεσιμότητα, ενώ αρχικά είχε αρνηθεί ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 45χρονο μετά από ακροαματική διαδικασία στην οποία κατέθεσαν, ως κύριοι μάρτυρες κατηγορίας, οι γονείς των παιδιών.

Στην απόφαση του το Δικαστήριο έκανε αποδεκτές τις καταθέσεις των γονέων των μικρών παιδιών, ενώ αντίθετα απέρριψε στην ολότητά τους τους ισχυρισμούς που πρόβαλε στη δική του κατάθεση ο κατηγορούμενος.

tothemaonline.com