Προτάσεις Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου προς ΟΕΒ για στήριξη

shutterstock 105118202 exclusive, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΣΙΚΑΑ

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία των κέντρων αναψυχής στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, έθεσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (ΣΙΚΑΑ), στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι “σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του ΣΙΚΑΑ και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), με τη συμμετοχή και του Διευθυντή της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ), κατατέθηκαν προτάσεις για τους τρόπους στήριξης των Κέντρων Αναψυχής από την κυβέρνηση και θέματα που αφορούν την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής στο εγγύς μέλλον”.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος “έθιξε τα θέματα που αφορούν την εποχιακή βάση λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, την εξάρτηση των κέντρων αναψυχής από τις αφίξεις τουριστών, τα λειτουργικά έξοδα, με κύρια σημεία το κόστος εργοδότησης, ενοικίων και ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και τα προβλήματα που θα προκύψουν κατά την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής, λαμβάνοντας υπόψη και την αναμενόμενη μείωση των τουριστικών αφίξεων”.

Σημειώνεται ότι “η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και ο ΣΙΚΑΑ έχει ήδη στείλει υπόμνημα προς την Ο.Ε.Β. με τις θέσεις του. Ο Σύνδεσμος αναμένει αύριο τις ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τις προϋποθέσεις για επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και σε περίπτωση που χρειαστεί θα προβεί σε ανάλογες παρεμβάσεις και προτάσεις στα σημεία που αφορούν την λειτουργία των κέντρων αναψυχής”.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ