Πυρίλλης για ΟΚΥπΥ: “Να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν”(ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου σε δηλώσεις του με το πέρας της σύσκεψης στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, για την κωλυσιεργία που επιδεικνύεται στην αποπεράτωση των 2 ορόφων στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Screenshot 2020 11 30 132348 Coronavirus, exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αναφοράς

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Παραλιμνίου πραγματοποίησαν πριν από λίγο οι τοπικοί άρχοντες της Επαρχίας Αμμοχώστου με θέμα συζήτησης το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που εδώ και 8 μήνες λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς και η ανάγκη να επαναλειτουργήσει και πάλι κανονικά ώστε να είναι σε θέση να  εξυπηρετεί τους ασθενείς της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στασιμότητα της αποπεράτωσης των 2 επιπρόσθετων ορόφων στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου εξέφρασαν η Τοπικοί Άρχοντες στην σημερινή τους συνάντηση στο Δημαρχείο Παραλίμνιου.

Εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για το ότι 2 μήνες μετά την σύσκεψη με τον Υπουργό, όπου ειπώθηκε η δημιουργία των 2 ορόφων, ακόμα δεν ξεκίνησαν καν οι μελέτες για το έργο.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου με το τέλος της σύσκεψης ήταν καταιγιστικός αφού χαρακτηριστικά ανέφερε «Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ευθύνες οι πολιτικές ανήκουν στον Υπουργό όμως την ίδια ώρα εγώ θα ρίξω το βάρος μου και στην διεύθυνση του ΟΚΥπΥ οι οποίοι φαίνεται να κωλυσιεργούν επίτηδες για αυτό δεν έβγαιναν και στα τηλεφώνα εδώ και 3 βδομάδες. Και τους καλώ να δώσουν σαφείς εξηγήσεις για την ανικανότητα που επέδειξαν διαφορετικά ας υποβάλουν τις παραιτήσεις τους εάν δεν μπορούν να ανταποκριθούν.»

Είναι έντονη η δυσφορία για τον εμπαιγμό, όπως αναφέρθηκε με τον Θεόδωρο Πυρίλλη να αναφέρει «Θα αναμένουμε ακόμη 1 εβδομάδα να δούμε τι βήματα θα υπάρχουν και αν δεν δούμε συστράτευση για να επιτευχθεί ο στόχος και να κρατηθούν οι ημερομηνίες, γιατί εμείς θέλουμε ναι το Νοσοκομείο Αμμοχώστου να επαναλειτουργήσει και για τους ασθενείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Ας βάλουν εργολάβους μέσα να δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, δεν είναι δύσκολο μπορούν να το πετύχουν.»

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου:

Famagusta.News