Πυρίλλης: Στηρίζει Χριστοδουλίδη – «Κριτήριο το μέλλον της ελ. Eπαρχίας Αμμοχώστου»

Με επίκεντρο τα προβλήματα και την παραμέληση της επαρχίας Αμμοχώστου η επιλογή υποψηφιότητας από Πυρίλλη

5CF7B551 7E20 4DA0 B474 5C5F048E41AB exclusive, Προεδρικές εκλογές 2023, ΠΥΡΙΛΛΗΣ

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη εξέφρασε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης μέσω προσωπικής του ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου στην ανάρτηση του αναφέρει πως έλαβε την απόφαση του με μοναδικό κριτήριο το μέλλον της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Αυτούσια η ανάρτηση του

Αγαπητοί φίλοι,

Οι εκλογές της Κυριακής πλησιάζουν και ο κάθε ένας από εμάς θα κληθεί να κάνει τις επιλογές του.

Προσωπικά αποφάσισα να γνωστοποιήσω την επιλογή μου, την οποία έλαβα με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο το ΜΕΛΛΟΝ της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Με αυτό το κριτήριο έμαθα να ενεργώ σε όλη μου τη ζωή και ιδιαίτερα τα τελευταία 12 χρόνια που υπηρετώ τον Δήμο Παραλιμνίου από το αξίωμα του Δημάρχου.

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όπως και ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκαν την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου πολλές φορές κατά την προεκλογική περίοδο. Συναντήθηκαν με όλους τους Δήμους και Κοινότητες, άκουσαν τα προβλήματα από πολλούς οργανωμένους φορείς της ελεύθερης Επαρχίας και έχουν διαμορφώσει δική τους άποψη για τα πιο κάτω:

α) Αναφορικά με το πόσο παραμελημένη είναι η Επαρχία μας.

β) Ότι το 70% των νέων μας εγκαταλείπει την Επαρχία μας.

γ) Ότι οι οργανωμένοι φορείς μας δεν λαμβάνονται υπόψιν στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

δ) Ότι τη χειμερινή περίοδο η Επαρχία μας βρίσκεται σε χειμερία νάρκη και έχει το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην Κύπρο, με αρκετά μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες Επαρχίες.

ε) Εξέφρασαν απόψεις που στόχο έχουν την επίλυση των προβλημάτων της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς και την πρόθεση όπως συναποφασίζουμε για τα θέματα που μας αφορούν.

Από πλευράς του, ο κ. Μαυρογιάννης επισκέφθηκε την Επαρχία μας 4-5 φορές για φιλοφρονητικές επισκέψεις και συγκεντρώσεις.

α) Δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τα προβλήματα των Δήμων και των Κοινοτήτων και δεν αναφέρθηκε ποτέ (ίσως διότι δεν γνωρίζει) στο ότι η Επαρχία Αμμοχώστου είναι παραμελημένη.

β) Ίσως πιστεύει ότι είμαστε μια μικρή περιοχή η οποία λειτουργεί ως προέκταση της Επαρχίας Λάρνακας, και πως οι αποφάσεις που λαμβάνει η Κυβέρνηση για τη Λάρνακα αφορούν και την Αμμόχωστο.

γ) Πιθανόν του υποδείχθηκε ότι για εμάς εκφράζουν άποψη και αποφασίζουν οι βουλευτές Αμμοχώστου που κατοικούν σε άλλες Επαρχίες.

δ) Είτε πιστεύει, είτε τον παραπλάνησαν ότι η Επαρχία είναι πλούσια και ευημερούν όλοι.

Αγαπητοί φίλοι,

Βάση των πιο πάνω και με μοναδικό κριτήριο το μέλλον της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, έχω αποφασίσει να στηρίξω την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου έχει και λόγο, αλλά και ρόλο να διαδραματίσει. Τίποτα δεν θα την κρατήσει καθηλωμένη!

Την Κυριακή επιλέγουμε Νίκο Χριστοδουλίδη!