“Αδειάζει” ΔΗΣΥ Αμμοχώστου η Πινδάρου για Ανόρθωση (Ανακοινώσεις)

Στιγμιότυπο 2019 02 25 09.35.56 exclusive, Ανόρθωση, ΔΗΣΥ

Σκληρή ανακοίνωση – απάντηση σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχετικά με τα τεκτενόμενα στο θέμα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η Πινδάρου στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως τις επίσημες θέσεις του κόμματος εκφράζει ο ίδιος ο ΔΗΣΥ μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις του, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως ουδεμία σχέση έχει με τη διοίκηση ποδοσφαιρικών Σωματείων, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου ως “αυθαίρετη ενέργεια, εντελώς εκτός των αρμοδιοτήτων της”.

ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: “Χρέος να σταθούμε δίπλα στην Ανόρθωση”

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, η Δημοτική Ομάδα ΔΗΣΥ Αμμοχώστου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη στήριξη προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αναφορικά με τις τελευταίες θλιβερές εξελίξεις με την ποδοσφαιρική εταιρεία της Ανόρθωσης και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, η Δημοτική Ομάδα Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου επιθυμεί όπως εκφράσει τα ακόλουθα:

  1. Στηρίζουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου στις προσπάθειες του να διαχειριστεί την καμένη γη που αφήνει πίσω του η παραιτηθείσα διοίκηση της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο.
  2. Καλούμε τους απανταχού οπαδούς και φίλους του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας όπως αγκαλιάσουν με θέρμη τη νέα αυτή προσπάθεια για επιβίωση πρώτα και εξυγίανση μετέπειτα της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η ποδοσφαιρική εταιρεία.
  3. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουμε στους δημότες Αμμοχώστου, υποστηρικτές της Ανορθωσιάτικης ιδέας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ήταν, είναι και θα παραμείνει το καμάρι της πόλης μας, φάρος επιστροφής και ιερή μας ταυτότητα. Χρέος πρώτιστα εμάς των δημοτών Αμμοχώστου όπως σταθούμε ως ασπίδα στα καλώς νοούμενα συμφέροντα του συλλόγου μας και βοηθήσουμε τα βέλτιστα για την ανόρθωση της Ανόρθωσης μας.

Ο φοίνικας που αναγεννάται από την τέφρα του, η ζωή μας όλη. 

«Το πνεύμα της Ανόρθωσης δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωση ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται».

Δημοτική Ομάδα ΔΗ.ΣΥ Αμμοχώστου 24 Φεβρουαρίου 2019″

Σκληρή απάντηση από Πινδάρου: “Αυθαίρετη ενέργεια, εντελώς εκτός αρμοδιοτήτων”

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την ενέργεια της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Δημοκρατικός Συναγερμός με την οποία χαρακτηρίζει την ανακοίνωση “αυθαίρετη ενέργεια, εντελώς εκτός αρμοδιοτήτων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πινδάρου:

“Σε σχέση με την χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΣΥ του Δήμου Αμμοχώστου, αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Τις επίσημες θέσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, τις εκφράζει ο ίδιος ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τις ανακοινώσεις του.
2. Ουδεμία ανάμειξη έχει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη διοίκηση των Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
3. Η ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας αποτελεί μια αυθαίρετη ενέργεια, εντελώς εκτός των αρμοδιοτήτων της.

Λευκωσία, 25 Φεβρουαρίου 2019″

Famagusta.News