Σφοδρή χαλαζόπτωση στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στιγμιότυπο 2019 10 27 10 Αγία Τριάδα, Καιρός, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Χαλαζόπτωση

Σε κατάλευκο τοπίο έχει μετατραπεί η κατεχόμενη Αγία Τριάδα στην Καρπασία. Σύμφωνα με εικόνες που απέστειλαν αναγνώστες στο Famagusta.News, στην περιοχή επικρατεί αυτή την στιγμή σφοδρή χαλαζόπτωση, την ίδια ώρα που στην ελεύθερη επαρχία φαίνεται να επικρατεί καλοκαιρία.

εικόνα Viber 2019 10 27 09 59 43 Αγία Τριάδα, Καιρός, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Χαλαζόπτωση

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

εικόνα Viber 2019 10 27 09 56 54 Αγία Τριάδα, Καιρός, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Χαλαζόπτωση

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη και την Τετάρτη νεφώσεις που θα παρατηρούνται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε ζωντανά την πρόγνωση του καιρού: