Τοπικα

Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ: Αγωνίστηκαν σε τουρνουά στην Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυναμικό παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγινε στην Παιανία το τετραήμερο 2 με 5 Ιανουαρίου 2024 έδωσαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου οι οποίες συμμετείχαν με 15 αθλητές και συνολικά 21 άτομα αποστολή. Με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Δικτύου στην Κύπρο κ. Γιώργο Γιασεμή και τη συνοδεία Προπονητών και Γονέων οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου ήταν εκεί για να δείξουν πως και η Κύπρος έχει ταλέντο αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Σχολές της Κύπρου. Το PSS NEW YEAR GREEN TOURNAMENT ήταν ένας συνδυασμός τεχνικής προπόνησης και αγώνων με καθοδήγηση και εποπτεία από το κεντρικό επιτελείο της επίσημης Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Το τουρνουά εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των ξεχωριστών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Δίκτυο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της Sporteam και που δίνει τη δυνατότητα στους προπονητές και σκαουτερ της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να ανιχνεύσουν τα αυριανά αστέρια που θα φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά και να προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν τιμήθηκαν με αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και δώρα ενώ η διοργάνωση έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν φιλίες που ενώνουν όλα τα άκρα της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του προς το Πρώτο Site Ακαδημιών της Κύπρου ο Υπεύθυνος του Δικτύου Κύπρου κ. Γιωργος Γιασεμή δήλωσε τα εξής: «Παρά πολύ όμορφη εμπειρία για τα παιδιά και τους προπονητές καθώς είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούν και να αγωνιστούν στην κεντρική σχολή του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του κ. Σαμίου και του κ.Μπατσινιλα και τους προπονητές της κεντρικής σχολής. Ευχαριστούμε την ομάδα για την φιλοξενία τον κ Κώστα Αλάσσα την κ. Ευδοκία τον φιλο Παναγιώτη Παναγουτσο και το Θανάση Πετσο ευχαριστούμε όλες της σχολές του Παναθηναϊκού που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε μαζί στα παιχνίδια Και στις προπονήσεις . Ευχόμαστε καλή χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού Ότι καλύτερο σε όλες τις σχολές του Παναθηναϊκού».

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου λειτουργούν σε Αχερίτου και Λύμπια και προσκαλούν όσα παιδιά επιθυμούν να ζήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο να επισκεφθούν μια από τις αναγνωρισμένες Σχολές της Κύπρου. Επίσης οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου καλούν και άλλες Ακαδημίες να ενταχθούν στο Δίκτυο προσφέροντας στα παιδιά τους τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στα παιδιά.

Tags: exclusive

Ροη Ειδησεων

Στα 680 ευρώ το όριο πείνας για τετραμελή οικογένεια στα κατεχόμενα

Το όριο της πείνας για μια τετραμελή οικογένεια στα κατεχόμενα είναι από τις 30 Απριλίου,…

8 Μαΐου, 2024

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για διαμερίσματα σε σύγκριση με τις οικίες

Μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα διαμερίσματα σε σύγκριση με τις οικίες σύμφωνα με τα συμπεράσματα…

8 Μαΐου, 2024

Λάρνακα: Υπό κράτηση τρία πρόσωπα που προσπάθησαν να καταστρέψουν οικία με εκρηκτικά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 32,…

8 Μαΐου, 2024

Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για επίθεση και κατοχή όπλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των TSAMPRATZE GKIORGKI, 18 ετών και NIKOLOZI KOBIAZVILI 30…

8 Μαΐου, 2024

Ελπίδα Ολγκίν οι ηγέτες να «ακούσουν τους πολίτες» – Επανέλαβε τον εαυτό του ο Τατάρ

Την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δυο κοινοτήτων στην Κύπρο θα μπορέσουν «να ακούσουν τους…

8 Μαΐου, 2024

ΣΩΤΗΡΑ: Η Παιδική Λέσχη παρουσιάζει το παραμύθι «Το Σπιρτόκουτο»

Αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας, φιλοξενεί τη…

8 Μαΐου, 2024