ΣΩΤΗΡΑ: Ανακαλύψαμε ένα υπόγειο κρυμμένο μπαρ – Πού βρίσκεται (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ολοκαίνουργιο υπόγειο κρυμμένο μπαρ στην επαρχία Αμμοχώστου και μάλιστα… το πρώτο σε ολόκληρη την Ευρώπη! Τί είναι και τί μπορεί να σου προσφέρει

5 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College

Είναι γεγονός! Ανακαλύψαμε ένα κρυμμένο μπαρ σε ένα υπόγειο στην επαρχία Αμμοχώστου. Το καλά κρυμμένο “μυστικό” βρίσκεται στο κέντρο της Σωτήρας και μάλιστα κάτω από ένα… εκπαιδευτικό κέντρο!

Παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο μπαρ ή για κάποιο… μυστικό κέντρο διασκέδασης, αλλά για μία μοναδική ευκαιρία καριέρας και μάλιστα το πρώτο στο είδος του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τί είναι το Barology

Το Barology που είναι και ο τίτλος του όλου πρότζεκτ, είναι μία ευκαιρία να κτίσεις την καριέρα σου στον τομέα του Bartending και του Barista σε ένα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο κλάδο φοίτησης και μάλιστα τον πρώτο στην Ευρώπη. 

3 1 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College

Συγκεκριμένα το Barology αποτελεί μέρος των αναγνωρισμένων και πιστοποιημένων προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το μεγαλύτερο, πλέον, ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Επαρχία Αμμοχώστου και δεν είναι άλλο από το Internapa College το οποίο βρίσκεται στη Σωτήρα Αμμοχώστου και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα και τη φιλοσοφία του, με αναβαθμισμένους χώρους και νέα προγράμματα σπουδών με κρατική επιχορήγηση. Μάλιστα, για τον σκοπό του μαθήματος, ώστε να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους φοιτητές, έχει δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος μπαρ, ώστε η εκπαίδευση να γίνει βιωματική και πιο άμεση.

Κατά τη διάρκεια του course, το οποίο προσφέρει Certificate ενός έτους φοίτησης στο Bartending (60ECTS), ο εκπαιδευόμενος θα ανακαλύψει με τους γνωστούς επαγγελματίες αναγνωρισμένης πορείας 16 μαθήματα και μία ευκαιρία πρακτικής άσκησης σε ένα από τα 10 καλύτερα bars της Ευρώπης! Τα μαθήματα επικεντρώνονται στη φιλοσοφία της βιομηχανίας των χώρων εστίασης και συγκεκριμένα των επαγγελματιών οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το μπαρ, με την ιστορία του bartending, τη διαδικασία, τα χαρακτηριστικα, τις κυριότερες τάσεις καθώς και τα νομικά θέματα.

6 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College

Πρόγραμμα Σπουδών

Ανάμεσα σε άλλα, το Barology ξεχωρίζει από το πρόγραμμα σπουδών του, καθώς αφενός εγνωσμένου κύρους και επαγγελματικής κατάρτισης επαγγελματίες δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές να γνωρίσουν από κοντά την κάθε πτυχή του Bartending, και αφετέρου προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία πρακτικής άσκησης στο διάσημο Laki Kane Bar στην καρδιά του Λονδίνου.

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο και μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα μαθημάτων εντάσσεται το Wine and Spirit Appreciation and Cellar Alchemies που δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της παραγωγής κρασιού και μάλιστα στο πλευρό του Οινολόγου και Σομελιέ, Ορέστη Τσιάκκα και στο Tsiakkas Winery. Το μάθημα The Bar in the New Digital Age προσφέρει τις απαιτούμενες δεξιότητες για διαχείριση του απαιτητικού κόσμου της τεχνολογίας, της διαφήμισης, του διαδικτύου  και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το Bar, Barista and Restaurant Beverage Service παρέχει τις δεξιότητες για το στήσιμο ενός μενού, το Art and Craft of Cocktails and Mocktails την πρακτική ικανότητα και τις επαγγελματικές δεξιότητες για δημιουργία ενός κοκτέιλ, το Barista Artisan Skills τις γνώσεις που χρειάζεται ένας καταρτισμένος μπαρίστα. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι Fermented, Distilled & Cask Beverage, Artisans Cocktails & Flair Bartending, Beverage Identification & Sensory Analysis, Communication & Customer Etiquette, Mixology Infusion, Beverage Hygiene & Safety, Menu Design & Sales Skills, Recruitment & People Development, Purchasing & Control Systems και Molecular & New Cocktail Development

8 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College

Σημαντικές προσωπικότητες αναλαμβάνουν τα μαθήματα

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έχουν αναλάβει τα μαθήματα του προγράμματος είναι οι εξής:

  • Ορέστης Τσιάκκας, Οινολόγος και Σομελιέ
  • Κυριάκος Ασσιώτης, Flair Bartending Award Winner
  • Ιωάννης Ιωάννου, Πολυβραβευμένος παγκόσμια Bartender και Mixologist
  • Geogi Radev, Συνιδρυτής του Laki Kane / Rum Expert
  • Κατερίνα και Γεωργία Φελλά, Επιστήμονες τροφίμων και ροφημάτων
  • Γιώργος Χριστοφή, Coffee & Brew Technologist
  • Δρ Γεώργιος Μαρκάτος, Hospitality Expert, Υπεύθυνος Προγράμματος

5 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College

*Σημειώνεται ότι το μπαρ του Barology δεν είναι ανοικτό για το κοινό, αλλά μόνο για τους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα από καταρτισμένους εκπαιδευτές και καθηγητές.

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Barology:
www.barology.cy

info@internapa.ac.cy
Instagram: @barology.inc
Τηλ. 23829840
Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο

Internapa College
www.internapa.ac.cy
admin@internapa.ac.cy
Instagram: @internapacollege
Τηλ. 23829840
Όλα τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο

7 Advertorial, Barology, exclusive, Internapa College