ΣΩΤΗΡΑ/ΘΑΝΑΣΗΣ: Τα όσα ανέφερε για την “περιπέτεια” του και τα σχέδια του για την επόμενη μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είπε για τη συνάντηση του με την Μαρία Μάρκου - Δείτε το Βίντεο

160c700099fb39 exclusive, θανάσης αθανασίου

Αρχικά ο Θανάσης ανέφερε ότι με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε στο κόσμο τα πραγματικά προβλήματα της ζωής. «Μπορώ να πω ότι τώρα νίκησα».

Πρόσθεσε ότι ήταν αισιόδοξος ότι θα τα κατάφερνε. «Πήγα στη Γερμανία με ένα στόχο και όσοι λένε ότι λευχαιμία ή καρκίνος σημαίνει θάνατος έχουν λάθος. Αν υπάρχει πραγματική πίστη δεν φοβάσαι τίποτα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αρνητικές και θετικές στιγμές που πέρασε στη Γερμανία. «Στα αρνητικά ήταν η μοναξιά μέσα σε ένα δωμάτιο Νοσοκομείου και στα θετικά ήταν το ευχάριστο περιβάλλον στους χώρους του Νοσοκομείου». Τόνισε ότι είχε καλή ψυχολογία κατά το διάστημα της παραμονής του στη Γερμανία.
Παράλληλα μίλησε και για τις χημειοθεραπείες. «Η πρώτη ήταν η χειρότερη, εύχομαι να μην το ζήσει κανένας».

Ο Θανάσης  σχολίασε τη στιγμή της συνάντησης του με την οπαδό της Ομόνοιας Μαρία Μάρκου. «Με αγκάλιασε και μου είπε ότι τα κατάφερες και της είπα και εγώ ότι τώρα είναι η δική της σειρά». Εξήγησε ότι οι δικοί του άνθρωποι πίστεψαν ότι θα τα κατάφερνε γιατί είχαν πίστη, κουράγιο και υπομονή».

160c700099fb39 exclusive, θανάσης αθανασίου

Επιπλέον μίλησε και για την υποδοχή από τους Μαχητές. «Μου είπαν ότι όπως με αποχαιρέτησαν, έτσι θα με υποδεχτούν». Συμπλήρωσε ότι μόλις τον είδαν, άναψαν τις φωτοβολίδες.

Τέλος μίλησε για τα σχέδια της επόμενης μέρας. «Θα προσπαθήσω να δώσω δύναμη σε όσους περνούν αυτή την ασθένεια. Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια διευκρίνισε ότι είναι δύσκολο να ξανακάνει τη δουλεία που έκανε πριν.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: Sigmalive