Αγία Θέκλα: Ολοκληρώθηκε το οικιστικό κομμάτι του “Sun City Spa Resorts & Residences” στη Σωτήρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον ερχόμενο Μάιο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και η πολυαναμενόμενη πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα

DJI 0279 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί το οικιστικό μέρος της Ανάπτυξης, το οποίο αποτελείται από 10 πολυτελείς κατοικίες και 29 διαμερίσματα. Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της ζώνης περιβαλλοντικού σχεδιασμού στο νότιο τμήμα της ανάπτυξης.

DJI 0270 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Στα πλαίσια της πράσινης πολιτικής του, ο Όμιλος Εταιρειών GIOVANI, προχώρησε σε δεντροφύτευση των τμημάτων πρασίνου της Ζώνης, όπως και της ανάπλασης και δεντροφύτευσης του κυκλικού κόμβου στο νοτιοδυτικό άκρο της Ανάπτυξης. Συνολικά φυτεύτηκαν 1750 δενδρύλλια και φυτά.

DJI 0299 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Στο κέντρο του κυκλικού κόμβου έχει αναρτηθεί γλυπτό του γλύπτη Αντώνη Ζένιου, που συμβολίζει τον ιδρώτα του εργαζόμενου.

DJI 0292 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Οι δεντροφυτεύσεις και η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου αποτελούν δωρεά του Ομίλου GIOVANI προς τον Δήμο Σωτήρας.

DJI 0273 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Όσον αφορά την Ξενοδοχειακή μονάδα του Έργου, αυτή στο παρόν στάδιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο του ανασχεδιασμού της και στόχος είναι να τεθεί σε λειτουργία τον Μάιο του 2021.

Δείτε φωτογραφίες του έργου:

DJI 0250 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία DJI 0255 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία DJI 0258 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία DJI 0251 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία DJI 0256 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία DJI 0259 scaled Advertorial, Giovani Group, Sun City, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Famagusta.News