Αγία Θέκλα: Παρουσιάστηκε η πρώτη εντυπωσιακή κατοικία του Sun City (ΕΙΚΟΝΕΣ)

cache 1920x1080 Analog medium 215343 204524 1362019 Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα

Παρουσιάστηκε στις 2 Ιουνίου στην αγορά η εντυπωσιακή κατοικία του έργου Sun City Spa Resort & Residences που είναι μέρος του μεγαλεπήβολου ξενοδοχειακού συγκροτήματος και διαμερισμάτων Sun City Spa Resort & Residences στην Αγία Θέκλα, περιοχή η οποία είναι ήδη αναγνωρισμένη ως μια από τις πιο αναπτυσσόμενες της Κύπρου. Το έργο βρίσκεται υπό εξέλιξη με παράδοση κατά το τέλος του τρέχοντος έτους.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα

Το υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών συνδυάζει αρμονικά την διακριτική πολυτέλεια και την αυθεντική ποιότητα. Αποτελείται από 10 στυλάτες κατοικίες με τεχνολογία smart home, επώνυμες κουζίνες ArcLinea, εντυπωσιακά τελειώματα και επώνυμα έπιπλα. Κάθε κατοικία θα απολαμβάνει επίσης όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου, καθώς και το boutique Spa που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στον ίδιο χώρο ετοιμάζεται σύμπλεγμα εστιατορίων και καταστημάτων επίσης.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα

Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες με τζακούζι και απρόσκοπτη θέα προς τα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου απ’ όπου μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικά μαγικά ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα