Δήμος Σωτήρας: Εισφορά 3000ευρώ για ενίσχυση των Θανάση, Νικολέττας και Αλεξάνδρας

Φιλανθρωπική πράξη της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού του Δήμου Σωτήρας

124057738 2726551534342383 8113524788024817219 o exclusive, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΝΝΕΤΟΥ, Δήμος Σωτήρας, θανάσης αθανασίου, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

Στις 28 Οκτωβρίου, ο κόσμος της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου έσπευσε να συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό παζαράκι που πραγματοποιήθηκε για στήριξη του Θανάση Αθανασίου, της Νικολέττας Χρυσάνθου και της Αλεξάνδρας Ζαννέτου. Προς πώληση ήταν προϊόντα, με τα λεφτά που μαζεύτηκαν να δίνονται για στήριξη των τριών συνανθρώπων μας, ενώ διενεργήθηκε και εθελοντική δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού Δήμου Σωτήρας . στα πλαίσια της ανθρωπιστικής δράσης του Δήμου Σωτήρας παρέδωσε συνολική εισφορά 3000 ευρώ στο ταμείο των φιλανθρωπικών αγορών, για ενίσχυση των τριών συνανθρώπων μας.

Τέτοιες ενέργειες καταδικνείουν την ανθρωπιά που διακατέχει το λαό μας.

Αυτούσια η δημοσίευση του Δήμου Σωτήρας

Στις 28 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής αγοράς και εθελοντικής δειγματοληψίας για δότη μυελού των οστών για τη βοήθεια των τριών συνανθρώπων μας, Θανάση Αθανασίου, Νικολέτας Χρυσάνθου και Αλεξάνδρας Ζαννέτου, η Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού του Δήμου Σωτήρας παρέδωσε εισφορά €3.000 από το ταμείο των φιλανθρωπικών της αγορών, για τις ανάγκες των τριών συνανθρώπων μας. Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής δράσης του Δήμου Σωτήρας γίνονται συνεχώς προσπάθειες στήριξης οικογενειών συνδημοτών μας μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες και εθελοντικές δράσεις των εθελοντών και εθελοντριών της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού του Δήμου μας.