Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Ονήσιλος Σωτήρας

α 4 Ονήσιλος, Ποδόσφαιρο

Τρεις ομάδες κατέχουν αυτή τη στιγμή στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο για τις φετινές διοργανώσεις το απόλυτο αήττητο ρεκόρ.

Ο Απόλλωνας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, ο Ονήσιλος Σωτήρας στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και η Ομόνοια Ψευδά στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ είναι οι τρεις αήττητες ομάδες στην Κύπρο.

Στιγμιότυπο 2018 01 16 22.34.59 Ονήσιλος, Ποδόσφαιρο

Παρ’ όλα αυτά ο Ονήσιλος κατέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ, αφού από τις τρεις αήττητες ομάδες της φετινής περιόδου είναι η μόνη ομάδα με τις περισσότερες νίκες και λιγότερες ισοπαλίες, αφού έχει καταγράψει 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, 4 περισσότερους από τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου. Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στην 4η θέση της Α’ Κατηγορίας και κατέχει 11 νίκες και 7 ισοπαλίες, ενώ η ομάδα του Ψευδά φιγουράρει κι αυτή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ, με 10 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Στιγμιότυπο 2018 01 16 22.35.58 Ονήσιλος, Ποδόσφαιρο

Δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα σε όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο

Οι πράσινοι της Σωτήρας έχουν ακόμα ένα ρεκόρ, αφού από όλες τις ομάδες όλων των πρωταθλημάτων, Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, ο Ονήσιλος έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα, αφού σε 16 αγώνες έχει δεχθεί μόνο 6 τέρματα και έχει πετύχει 31!

14 αγώνες μέχρι τη Β’ Κατηγορία

Στον προηγούμενο αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στη Χλώρακα εναντίον του τοπικού “Ακρίτα” ο Ονήσιλος εξήλθε ισόπαλος με 1-1.

Επόμενος εντός έδρας αγώνας την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου στις 14:30 εναντίον της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς.

Fmagusta.News