Η Άννα απο τη Σωτήρα η μεγάλη νικήτρια του Power of Love 2! (βιντεο)

355628

Ο μεγάλος τελικός του «Power Of Love 2» ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (21/06) οι μεγάλοι νικητές είναι η Άννα Ελευθερίου και ο Παύλος Παπαδόπουλος. Οπότε επιβεβαιώθηκαν και τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες πριν από την τελική αναμέτρηση.

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με τη Μαρία Μπακοδήμου και τους παίκτες να παρακολουθούν βίντεο με στιγμές από τους έξι αυτούς μήνες που βρίσκονται στο σπίτι της αγάπης και φυσικά να σχολιάζουν όλα όσα έβλεπαν.

Να αναφέρουμε ότι στον φετινό τελικό του Power of Love είχαμε οκτώ παίκτες στη διεκδίκηση της νίκης, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια. Πρόκειται για τους Ρεγγίνα Γκαϊνά, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη, Ζένια Σολδάτου, Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος, Τζόνι Αμπατζόπουλος και Βασίλης Χαλκιάς. Αυτοί έδωσαν το «παρών» και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Ακολούθως η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους παίκτες να πάνε ένας ένας στον «κήπο» και να ψηφίσουν, αρχικά, για τη γυναίκα που θέλουν να κερδίσει το παιχνίδι. Στη συνέχεια προβλήθηκαν ακόμα μερικά βίντεο, και μετά ξεκίνησε η ψηφοφορία των παικτών για τον άντρα που θέλουν να δουν νικητή.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ψήφοι του καθένα θα μετατραπούν σε πόντους, τόσο στην ψηφοφορία του σπιτιού, όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο παίκτες (άντρας – γυναίκα) με τις περισσότερες ψήφους πήραν τέσσερις πόντους, ενώ αυτοί με τις λιγότερες από έναν. Στο… ενδιάμεσο είχαμε δυο και τρεις βαθμούς για τους παίκτες.

Να αναφέρουμε ότι στην ψηφοφορία των παικτών για τις γυναίκες, υπήρξε τετραπλή ισοβαθμία με τρεις ψήφους. Αυτό σήμαινε πως το κοινό αποφάσισε για τη μεγάλη νικήτρια. Αντίθετα, στην ψηφοφορία του σπιτιού για τους άντρες, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε πέντε ψήφους, τρεις ο Παύλος Παπαδόπουλος και από δυο ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

poweroflove2 telikos ginaikes apotelesmata22062019

Οι καρδιές… έσπασαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Ξεκίνησε με τις γυναίκες. Έτσι, στην 4η θέση βρέθηκε η Ρεγγίνα Γκαϊνά, στην 3η η Ρένια Τσακίρη, στη 2η η Ζένια Σολδάτου και ακολούθησε η ανακοίνωση της Άννα Ελευθερίου ως η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού…

poweroflove2 telikos andres apotelesmata22062019

Μετά η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τις ψήφους των τηλεθεατών για τους άντρες. Όπως είπαμε σε συνδυασμό με τις ψήφους του σπιτιού, βγήκε ο μεγάλος νικητής. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Βασίλης Χαλκιάς, στην 3η και στη 2η ισοβάθμησαν ο Παύλος Τερζόπουλος και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να παίρνει τις περισσότερες ψήφους και να αναδεικνύεται νικητής του παιχνιδιού στους άνδρες.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό: