Η νέα άφιξη που έφερε… τη Μύκονο στην Αγία Θέκλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το "Παγίδα Seaside" είναι το απόλυτο παραλιακό lounge bar του φετινού καλοκαιριού

Pagida Seaside 58 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside

Ένα όνομα που τα λέει όλα. Επειδή ακόμη και στα πρώτα λεπτά που θα βρεθείς εκεί, η ατμόσφαιρα, η θέα και η μυρωδιά της θάλασσας θα σε… παγιδεύσουν.

Pagida Seaside 30 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside

Το “Παγίδα Seaside” είναι το απόλυτο παραλιακό lounge bar και η πιο hot entry του φετινού καλοκαιριού. Ήρθε για να φέρει όχι μόνο στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και στο νησί μας αυτό που έλειπε: Ένα αυθεντικά lounge μπαράκι επάνω στην άμμο και λίγα μέτρα από την παραλία “Ποσειδώνας” στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Pagida Seaside 57 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside

Με έντονη Μυκονιάτικη διάθεση, vibes από παραλιακά μπαράκια ελληνικών νησιών, μία λιτή πολυτέλεια από λευκό ξύλο και καλάμια στη διακόσμηση, χαλαρωτική lounge και deep house μουσική που σε ταξιδεύουν, μοναδικά κοκτέιλ, όπως το signature κοκτέιλ με βάση τη βότκα και το passion-fruite “Παγίδα”, μεγάλη γκάμα από ναργιλέδες, όλα αυτά σε κάνουν να… παγιδευτείς στο περιβάλλον του νέου αυτού seaside bar της περιοχής.

Pagida Seaside 84 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside

Πού θα το βρεις

Το “Παγίδα Seaside” θα το βρεις στην παραλία Ποσειδώνας στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Για κρατήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις με το 97796897 και περισσότερες πληροφορίες σε Facebook και Instagram αλλά και στο Famagusta.Life, τον απόλυτο οδηγό διασκέδασης και εξόδου της επαρχίας Αμμοχώστου πατώντας ΕΔΩ

Δες περισσότερες εικόνες:

Pagida Seaside 80 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside Pagida Seaside 93 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside Pagida Seaside 66 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside Pagida Seaside 03 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside Pagida Seaside 38 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside Pagida Seaside 42 scaled FamagustaLife, Αγία Θέκλα, Παγίδα Seaside