Κ. Χατζηγιάννης: Επίσπευση έργων ποταμού Λιοπετρίου και δρόμου Σωτήρας-Δερύνειας

Δερύνεια Σωτήρα Κυριάκος Χατζηγιάννης

Ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό ζήτησε να πληροφορηθεί για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κατασκευή του δρόμου Σωτήρας-Δερύνειας.

Παράλληλα, σε δεύτερη επιστολή του ο κύριος Χατζηγιάννης ζητά την επίσπευση και του έργου ανάπλασης του ποταμού του Λιοπετριού.

Τόσο ο δρόμος Σωτήρας – Δερύνειας ο οποίος για πολλά χρόνια παραμένει σε πολύ κακή κατάσταση όσο και το έργο για το ποταμό του Λιοπετριού καθυστερούν εδώ και αρκετό καιρό προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες που καθημερινά επηρεάζονται από την καθυστέρηση.

Ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε ότι έχουν κατ’ επανάληψη εξαγγελθεί τα δύο έργα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί. Οι συνεχείς αναβολές στην υλοποίηση των έργων προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις τόσο της τοπική κοινωνία όσο και των πολιτών που επισκέπτονται τη περιοχή.

Ως εκ τούτου ο κ. Χατζηγιάννης ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, ενώ τόνισε εκ νέου την επιτακτική ανάγκη για συστράτευση όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να επισπευθεί η διαδικασία υλοποίησης των έργων για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και των δικαιωμάτων των πολιτών της Δημοκρατίας.