Κάστανος: Πήρε στους ώμους του την Εθνική αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

kastanos 1 Γρηγόρης Κάστανος, Εθνική Κύπρου

Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε με 2-1 από την Εθνική Βουλγαρίας σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της 3ης κατηγορίας του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος των Εθνών.

Η Εθνική Κύπρου προηγήθηκε μέσα στη Σόφια με 1-0, δημιούργησε και έχασε με τον Πιέρο Σωτηρίου μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά δυστυχώς δεν εξασφάλισε βαθμολογικό κέρδος.

KASTANOS Γρηγόρης Κάστανος, Εθνική Κύπρου

Μετά την ήττα της με 2-1 η Κύπρος έμεινε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Βουλγαρία έφτασε στους εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, το πάλεψαν οι διεθνείς μας, παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη του αγώνα μας έφερε πίσω στο σκορ και κυνήγησαν την ισοφάριση μέχρι το τέλος.

Η Εθνική Κύπρου έπειτα από πολύ καλή παρουσία, και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Παναγή, προηγήθηκε της Βουλγαρίας με 1-0.

b saki9308 Γρηγόρης Κάστανος, Εθνική Κύπρου

Στο 40ο λεπτό μετά από μακρινή μπαλιά του Λαϊφη επωφελήθηκε ο Αβραάμ και γύρισε στον Γρηγόρη Κάστανο που ακολουθούσε τη φάση και με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για την Εθνική Κύπρου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (50′) η Κύπρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Παπουλής τροφοδότησε τον Πιέρο Σωτηρίου που από εξαιρετική θέση σούταρε πάνω από την εστία της Βουλγαρίας.

Στο 59ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με κεφαλιά του Δεσπότοφ και στο 68′ ο Νετέλεφ πέτυχε το 2-1.

Στο 90ο λεπτό μετά από σέντρα του Χριστοφή η κεφαλιά του Ρουσιά έφυγε άουτ.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Ιωάννου (72` Χριστοφή), Μερκής, Λαϊφης, Αρτυματάς, Κάστανος (65` Μαργκάσα), Κούσουλος, Αβραάμ, Παπουλής (74` Ρουσιάς), Σωτηρίου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Νορβηγία νίκησε με 1-0 τη Σλοβενία και έφτασε στους έξι βαθμούς.