Το Κολοκάσι Σωτήρας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (εικόνες)

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 1 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία του Δήμου Σωτήρας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γεώργιο Τάκκα.

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 4 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Η αποστολή του Δήμου Σωτήρας παρουσίασε το Κολοκάσι Σωτήρας στο εστιατόριο του Διεθνούς Δικαστηρίου “Restaurant des Juges” σε μία πενθήμερη εκδήλωση όπου το Κολοκάσι Σωτήρας σερβιρίστηκε καθημερινά σε 200 καλεσμένουςτου Δικαστηρίου, μεταξύ των οποίων Υπουργοί, Διπλωμάτες, όπως ο Πρέσβης της Ελβετίας, Υπουργοί και Δικαστές, καθώς και ο Πρόεδρος του Hotelschool The Hague και δημοσιογράφοι του περιοδικού “The Diplomat Magazine”.

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 3 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Την παρουσίαση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Σωτήρας η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ολλανδία, η IHE Innovative Business Services και τελούσε υπό την αιγίδα του ΚΟΤ και του Πρέσβη της Κύπρου στην Ολλανδία, Ελπιδοφόρου Οικονόμου.

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 2 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Την ομάδα των σεφ αποτελούσαν ο Executive Chef των εστιατορείων των ξενοδοχείων “Sunrise”, Αντώνης Αττούνης, καθώς και οι Βασίλης Κοντοζής και Θεοφάνης Αβραάμ.

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 6 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Το μενού το οποίο παρουσιάστηκε αποτελούνταν από τραχανά με χαλλούμι, κολοκάσι Σωτήρας καππαμά, τταβά και ππαλουζέ.

ΚΟΛΟΚΑΣΙ 5 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι a 1 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι ΚΟΛΟΚΑΣΙ 7 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Κολοκάσι

Famagusta.News