Ο Πασχάλης από τη Σωτήρα έφτιαξε την απόλυτη πατέντα παραλίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πιο ευφάνταστο και χρήσιμο γκάτζετ παραλίας έφτασε για να μας σώσει από την ταλαιπωρία...

Καλοκαίρι, παραλία και… παγωνιέρα πάνε πακέτο! Ο κύπριος έχει μάθει να συνδυάζει την εξόρμηση στην παραλία με παγωμένες μπίρες, και μεζεδάκια. Εξάλλου, αυτό συνιστά αναμφίβολα και την απόλυτη χαλάρωση στην πλαζ.

Όμως το να κουβαλάς στην αμμουδιά και κάτω από τον καυτό ήλιο μία παγωνιέρα γεμάτη μπύρες και πάγο, ομπρέλες, ξαπλώστρες, τα κουβαδάκια των παιδιών και το φουσκωτό φλαμίνγκο, αποτελεί έναν εφιάλτη για όλους, ο οποίος αυτή την περίοδο φτάνει στο αποκορύφωμα και με την πολυκοσμία και την αδυναμία εξεύρεσης χώρου στάθμευσης.

Ο Πασχάλης από τη Σωτήρα, λοιπόν, τα σκέφτηκε όλα αυτά και έφτιαξε το απόλυτο γκάτζετ της παραλίας. Μιλώντας στο Famagusta.News, ανέφερε πως η ταλαιπωρία για να μεταφέρει τα απαραίτητα (μπίρες) στην παραλία τον έκανε να σκεφτεί και να κατασκευάσει την απόλυτη πατέντα για την παραλία: Πρόκειται για ένα ξύλινο ανοιγόμενο κουτί το οποίο έχει θέση για μία παγωνιέρα με χερούλι και τροχούς (ειδικούς για την αμμουδιά) και το οποίο μετατρέπεται σε καροτσάκι και εύκολα και χωρίς κόπο μεταφέρεται στην παραλία.

Ο Πασχάλης Στυλιανού είναι 26 χρόνων κατάγεται από τη Σωτήρα, εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στο Παραλίμνι και όπως ανέφερε στο Famagusta.News, του αρέσει να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ξυλουργική, ενασχόληση από την οποία προέκυψε και το συγκεκριμένο γκάτζετ.

Μπορείτε να βρείτε τον Πασχάλη εδώ: @pasxalisstylianou

Famagusta.News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροχαίο στη Σωτήρα – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο