Οι δίδυμες Food Bloggers που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις στην 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

A 013 scaled The Fella Twins, Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, Κολοκάσι, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Κολοκασιού

Πρόκειται για τις δίδυμες αδελφές Φελλά, τη Γεωργία και την Κατερίνα Φελλά ή αλλιώς τις “Fella Twins”, τις Food Bloggers που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού Σωτήρας.

Διαβάστε περισσότερα:
– Μοναδικές συνταγές στην 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού Σωτήρας (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)
– Οι δίδυμες Food Bloggers από τη Σωτήρα που έχουν κατακτήσει το Instagram – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Γεωργία και η Κατερίνα ολοκληρώνουν σύντομα το πτυχίο τους στην Επιστήμη Τροφίμων, ενώ σκέφτονται σοβαρά να συνεχίσουν με μεταπτυχιακό στην Καινοτομία Τροφίμων. Την αγάπη τους για τη μαγειρική αλλά και τις χρήσεις των διαφόρων υλικών την έχουν αποδείξει μέσα από την εβδομαδιαία τους στήλη στο Famagusta.News την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

A 015 The Fella Twins, Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, Κολοκάσι, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Κολοκασιού

Χθες βράδυ, όμως, κατά την 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού “έκλεψαν” τις εντυπώσεις αφού μαζί με διακεκριμένους και έμπειρους executive chef ξενοδοχείων όπως ο Αντώνης Αττούνης του Sunrise Hotel, ο Αντώνης Νικολάου του Olympic Kanika Hotel, και ο γνωστός από την παρουσία του στην τηλεόραση, Χρήστος Χριστοδούλου, κατάφεραν να φτιάξουν περισσότερα από 3 χιλιάδες ντόνατς με κύριο υλικό το κολοκάσι και να αποδείξουν πως το κολοκάσι Σωτήρας έχει τη δυνατότητα να προσδώσει άλλη υφή και να κάνει πιο αφράτη τη ζύμη των ντόνατς.

A 014 The Fella Twins, Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, Κολοκάσι, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Κολοκασιού A 029 The Fella Twins, Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, Κολοκάσι, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Κολοκασιού A 197 The Fella Twins, Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, Κολοκάσι, Νέα Αμμοχώστου, Φεστιβάλ Κολοκασιού

Famagusta.News