Ονήσιλος-Ανόρθωση τίμησαν τον Στέλιο Παντελή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

IMG 8101 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, στο Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας η φιλική συνάντηση μεταξύ των παλαιμάχων του Ονήσιλου Σωτήρας και της Ανόρθωσις Αμμοχώστου προς τιμήν του πρώην Προέδρου του Ονήσιλου, Στέλιου Παντελή.

IMG 8228 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Το παρόν τους έδωσαν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρας, Βουλευτές, παλαίμαχοι προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλοι που συνυπήρξαν και δούλεψαν με τον άνθρωπο Στέλιο Παντελή που συνέβαλε στα μέγιστα για τον Ονήσιλο.

IMG 8293 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ανόρθωση ήταν καλύτερη και κέρδισε τον αγώνα. Συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ονήσιλου κατά την προεδρία του Στέλιου Παντελή.

IMG 8288 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Απο πλεύρας Ανόρθωσης συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου όπως ο Γιαννάκης Οκκάς, Φοίβος Βραχίμης, Σκάγιας, Νίκος και Αντρος Παναγιώτου, Βέσκο Μιχαήλοβιτς, Μελαναρκίτης, Καστάνας, Κ. Φώτη, Λουκά, Κοτσώνης, και άλλοι ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν με την ομάδα της Αμμοχώστου.

IMG 8213 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Απο πλευράς Ονήσιλου ο πρόεδρος Κώστας Πούρος απένειμε τιμητική πλακέτα.

IMG 8211 Ανόρθωση, Ονήσιλος IMG 8208 Ανόρθωση, Ονήσιλος IMG 8200 Ανόρθωση, Ονήσιλος IMG 8198 Ανόρθωση, Ονήσιλος IMG 8094 Ανόρθωση, Ονήσιλος

Famagusta.News