ΟΝΗΣΙΛΟΣ: Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την κατάκτηση του Κυπέλλου

Δραματική εξέλιξη είχε ο 10ος τελικός του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ αφού, κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Νικήτρια η ομάδα του Ονήσιλλου Σωτήρας με 4-2. Στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 2-2.

Ο Ονήσιλλος πέτυχε νταμπλ αφού κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Ο Παναγιώτης Μαυρουδή με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ στο 45′ για τον Ονήσιλλο με όμορφο απευθείας φάουλ. Το 2-0 το πέτυχε με πέναλτι ο Ανδρέας Παπαθανασίου στο 49ο λεπτό.

Ο Νίκος Παναγίδης με όμορφο φάουλ μείωσε σε 2-1 στο 64′ για τον Ακρίτα με το Νίκο Παναγίδη κα στο 67′ ο Πόλυς Φιλίππου ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και της ημίωρης παράτασης.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του Κυπέλλου στους νικητές από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Ο φετινός ήταν ο δέκατος τελικός Κυπέλλου Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών. Ο αγώνας μεταδόθηκε από τη Cytavision με έξοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ακρίτας Χλώρακας (Α. Ευθυμίου): Χ. Παλάς, Α. Μακρής, Δ. Φιλίππου (53΄ Π. Φιλίππου), Σ. Σωκράτους, Ρ. Μιχαήλ, Ο. Πακταλιάς, Γ. Βάσου, Ν. Χριστοφίδης, Π. Λουκαϊδης, H. Moutinho, Ν. Παναγίδης
Ονήσιλος Σωτήρας (Π. Κοσμάς): Α. Λοϊζου, Α. Πιερέττης, Α. Μούσιης, Α. Αλκιβιάδης, Α. Παπαθανασίου, Χρ. Χρυσοστόμου, Τ. Καστάνου (18’ Θ. Θεοδούλου), Π. Νικολάου, Ι. Κκέζου, Α. Κατσιαρής (97′ Μ. Σολωμού), Π. Μαυρουδής (69′ Δανιήλ)

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλέξης Προκοπίου με βοηθούς τους Γεώργιο Γκίνο και Απόστολο Παπαθανασίου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Θωμάς Χατζηβασιλείου και Παρατηρητής ο Μιχάλης Λοϊζου.

Στον αγώνα διατέθηκαν 789 εισιτήρια.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα: