Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: Ενημερωτικές συναντήσεις για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2019

mathites 1 Νέα Αμμοχώστου, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριες Εξετάσεις 2019

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις σε όλες τις Επαρχίες με θέμα «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019», στις οποίες εισηγητές του θέματος θα είναι οι Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Τις ενημερωτικές αυτές συναντήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν οι τελειόφοιτοι μαθητές μαζί με τους κηδεμόνες τους ή/και απόφοιτοι που θέλουν να ξαναδώσουν Παγκύπριες εξετάσεις.Βασικός σκοπός των συναντήσεων είναι να βοηθήσουν τους τελειόφοιτους μαθητές να ενημερωθούν για τον τρόπο εισαγωγής τους στα ΑΑΕΙ Κύπρου και ΑΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας.Επίσης, μέσα από την παρουσίαση θα δοθούν πρακτικές οδηγίες για το πώς συμπληρώνονται αιτήσεις για τις Παγκύπριες Εξετάσεις και πώς να προσεχθούν κάποια σημαντικά λάθη που παρατηρούνται κάθε χρόνο από την Υπηρεσία Εξετάσεων.

Στην Επαρχία Αμμοχώστου η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 04 Μαρτίου
2019 από τις 5.30 μμ μέχρι τις 7.30μμ στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αμμοχώστου» (Λεωφ. Γρ. Διγένη 39, Σωτήρα – δρόμος Σωτήρας Παραλιμνίου).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη συνάντηση είναι Δωρεάν και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο
πληροφόρησης Νεών Αμμοχώστου στον αριθμό 23 722292 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 11.00 – 18.00) ή στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77 77 27 57 για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής.