Πανηγυρίζει η Σωτήρα – Πρωταθλητής ο ΟΝΗΣΙΛΟΣ

ονήσιλος 1 exclusive, Ονήσιλος

Εμφανιζόμενος με μεγαλύτερη σταθερότητα και διαθέτοντας τον καλύτερο απολογισμό, ο Ονήσιλος Σωτήρας 2014 εξασφάλισε από σήμερα τον τίτλο, δύο μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Στο σημερινό φινάλε της 28ης αγωνιστικής, η ομάδα του Πανίκου Κοσμά νίκησε με 4-2 τον Εθνικό Λατσιών και έφτασε στους 65 βαθμούς (20 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες), που της χάρισαν μαζί με την -ήδη εξασφαλισμένη- άνοδο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας για τη φετινή περίοδο.

Ο Ονήσιλος θα συμμετάσχει επίσης στον τελικό Κυπέλλου Γ’ Κατηγορίας – Επίλεκτης ΣΤΟΚ ενάντια στον Ακρίτα Χλώρακα και αναμένεται να δούμε αν εκτός από το Πρωτάθλημα και την πρόκριση στη Β’ Κατηγορία, οι πράσινοι θα πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ, την ημερομηνία καθώς και το γήπεδο διεξαγωγής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Απριλίου. Στη συνάντηση που θα γίνει στην παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, θα συζητηθούν λεπτομέρειες που θα αφορούν τον τελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Σωματείο του Ονήσιλου, η φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί έξω από το Σωματείο το Σάββατο 28 Απριλίου, μετά τον αγώνα Ονήσιλος – ΑΠΕ Ακρωτηρίου.

Οι εναπομείναντες αγώνες Πρωταθλήματος:

Σάββατο 21 Απριλίου, 16:00
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Ονήσιλος Σωτήρας

Κυριακή 29 Απριλίου, 16:00
Ονήσιλος Σωτήρας – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Στιγμιότυπο 2018 04 15 21.12.24 exclusive, Ονήσιλος
Στιγμιότυπο από την περσινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δ’ Κατηγορίας

Famagusta.News