ΣΩΤΗΡΑ: Εικόνες από τα δύο οχήματα που τυλίχθηκαν στις φλόγες στην Αγία Θέκλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας - Το ένα εκ των δύο οχημάτων ενεπλάκη σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη

Σε εξετάσεις προέβησαν με το πρώτο φως της μέρας μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για να ριχθεί φως στα αίτια κάτω από τα οποία το βράδυ της Τρίτης, 11 Αυγούστου ξέσπασε πυρκαγιά σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα κοντά στην αερογέφυρα Σωτήρας, προς την Αγία Θέκλα.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, στις 21:01 το βράδυ της Τρίτης, (11/8/2020) λήφθηκε πληροφορία στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου για φωτιά που ξέσπασε σε δύο σαλούν αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο.

Στην περιοχή έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ το δεύτερο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο ακριβώς δίπλα και σε πολύ κοντινή απόσταση, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σημειώνεται ότι το δεύτερο όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή καθώς ενεπλάκη την περασμένη Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 σε τροχαίο στον ίδιο δρόμο, όταν ο οδηγός του απώλεσε τον έλεγχο, εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα και προσέκρουσε σε βυτιοφόρο το οποίο αναποδογυρίστηκε και στη συνέχεια σε δεύτερο σαλούν όχημα.

Famagusta.News