ΣΩΤΗΡΑ: Κοριτσάκι κλείστηκε σε πόρτα λεωφορείου και παρασύρθηκε για πενήντα μέτρα

Σοβαρή καταγγελία από την οικογένεια

IMG 3834 scaled Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Πολύ σοβαρή καταγγελία μητέρας δημοσίευσε στο SigmaLive. Σύμφωνα με την μητέρα από τη Σωτήρα, σήμερα το μεσημέρι, λεωφορείο μετέφερε την 14χρονη κόρη της από Γυμνάσιο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Στην στάση λεωφορείου στην Σωτήρα, και στην προσπάθεια του μικρού κοριτσιού να κατέβει από το λεωφορείο, ο οδηγός έκλεισε, σύμφωνα με την καταγγελία, την πόρτα προτού το κοριτσάκι να προλάβει να εξέλθει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κλείνοντας την πόρτα, έκλεισε και την βαλίτσα του μικρού παιδιού την οποία κουβαλούσε στους ώμους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξέλθει, και όταν ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, η 14χρονη “αιχμαλωτίστηκε” στην πόρτα του λεωφορείου και παρασύρθηκε για απόσταση πενήντα, περίπου, μέτρων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, παρόντες στο περιστατικό ήταν αυτόπτεις μάρτυρες οι οποίοι ειδοποίησαν τον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει προτού παρασυρθεί το κοριτσάκι για μεγαλύτερη απόσταση.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στα πόδια, στο γόνατο και στην φτέρνα.

Επίσης, σύμφωνα με τους γονείς, το μικρό κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.

Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: SigmaLive