Σωτήρα-Λιοπέτρι: Τρεις καταγγελίες σε δύο μέρες για οδήγηση υπό επήρεια ναρκωτικών

Καταγγελίες εναντίον 40χρονου, 33χρονου και 24χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου - Εντείνει τους ελέγχους η Αστυνομία

imagew exclusive, Αστυνομία, Νάρκοτεστ, Τροχαία
Εικόνα Αρχείου

Σε τρεις καταγγελίες προέβησαν σε δύο μέρες τα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου μετά από εντοπισμό αντίστοιχου αριθμού οδηγών να κινούνται με τα οχήματά τους υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για φαινόμενο το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στην Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα εντείνουν τους ελέγχους.

Στην πρώτη περίπτωση, στις 14 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο Λιοπέτρι, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν 40χρονο από κοινότητας της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου διότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και με ακυρωμένο πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 40χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 40χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 15 Νοεμβρίου στις 9:30 το πρωί στη Σωτήρα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν 24χρονο από κοινότητας της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου διότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε στερηθεί το δικαίωμα οδήγησης με στερημένη άδεια οδηγού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 24χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 24χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Στην τρίτη περίπτωση, στις 15 Νοεμβρίου στις 23:30 στη Σωτήρα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος από κοινότητα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ηγέρθηκαν υποψίες ότι ο 33χρονος οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Ο 33χρονος καθώς και το όχημά του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Famagusta.News