ΣΩΤΗΡΑ: Νέα ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων αστέρων στην Αγία Θέκλα

1hotelsouthbeach Αγία Θέκλα
Εικόνα Αρχείου

Τη δεύτερή του ξενοδοχειακή μονάδα αναμένεται να αποκτήσει σύντομα ο Δήμος Σωτήρας.

Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων αστέρων και δυναμικότητας 206 δωματίων και διαμερισμάτων (452 κλινών) που οριοθετείται στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στα δημοτικά όρια του Δήμου Σωτήρας.

Το προτεινόμενο έργο εμπίπτει στην κατηγορία 12 (β): Τουρισμός και αναψυχή – Παραθεριστικοί οικισμοί, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και ολοκληρωμένα τουριστικά συγκροτήματα εκτός αστικών περιοχών και σχετικά έργα υποδομής του Παραρτήματος ΙΙ του περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμος του 2018 (Ν. 127(I)/2018).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έργο μεγάλου ομίλου και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ανέγερσης και λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ αποτελεί ένα πολυαναμενόμενο έργο για τον Δήμο Σωτήρας αφού συμβάλλει στη συνέχιση της τουριστικής ανάπτυξης μετά την έναρξη ανέγερσης της πρώτης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας “Sun City” του ομίλου Jim Chang Global στα δημοτικά όρια Σωτήρας.

Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 7 το βράδυ είναι προγραμματισμένη δημόσια παρουσίαση του έργου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον ιδιοκτήτη του έργου και αντικείμενο της είναι να παρατεθούν γενικές πληροφορίες για το έργο, να αναφερθούν τυχόν περιβαλλοντικά ζητήματα που προκύπτουν από αυτό και βεβαίως να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να υποβάλει σχόλια και προτάσεις. Θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή απόψεων και εισηγήσεων.

Famagusta.News