ΣΩΤΗΡΑ: Πώς πιάστηκαν οι επιτήδειοι που χρησιμοποιούσαν το όνομα του Λουκά Φουρλά

Στιγμιότυπο 2018 12 29 11.37.31

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί σήμερα στην Αστυνομία από τον συντονιστή του προγράμματος Παρατηρητής της Γειτονιάς του Δήμου Σωτήρας ότι, άγνωστα πρόσωπα διεξάγουν παράνομα έρανο, πουλώντας περιοδικά, χρησιμοποιώντας το όνομα του Εκπρόσωπου Τύπου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Λουκά Φουρλά και την πρωτοβουλία για τους μικρούς ήρωες στο παιδογκολογικό.

Αμέσως μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου και Δερύνειας, μετέβησαν στο σημείο για αναζήτηση των τριών προσώπων. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε αριθμός Παρατηρητών της Γειτονιάς οι οποίοι ήταν σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αστυνομία.

Βάσει άλλης πληροφορίας που είχε ληφθεί από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, επέβαιναν συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε και ανακόπηκε λίγο αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 32 και 45 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας.

Ανακρινόμενοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στα πιο πάνω πρόσωπα διενεργήθηκε σωματικό έλεγχος όλου εντοπίστηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €300, το οποίο όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, αποκόμισαν στο πλαίσιο εράνου που διεξήγαγαν, ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αριθμός εντύπων.

Οι τρείς άνδρες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: Reporter