ΣΩΤΗΡΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Λευκωσίας ο 15χρονος μοτοποδηλάτης – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Διακομίσθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη

711BD27F 97A7 4C65 BB1C B3C0D15515BC exclusive, Τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο 15χρονος από τη Σωτήρα ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου τραυματίστηκε όταν η πορεία του μικρού κυβισμού μοτοποδηλάτου στο οποίο επέβαινε ανακόπηκε από μεθυσμένο οδηγό στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου.

Ο 15χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη διακομιδή στο Γενικό Μοσοκομείο Λευκωσίας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους επί καθήκοντι ιατρούς ως κρίσιμη.

Το πολύ σοβαρό τροχαίο, όπως διαφάνηκε από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν 48χρονός ,από τη Βουλγαρία, που διαμένει μόνιμα στο Παραλίμνι, οδηγούσε μικρό φορτηγό, στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετριού με κατεύθυνση τη Σωτήρα.

Σε κάποια στιγμή, ο 48χρονος επιχείρησε στροφή δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει στη Βιοτεχνική περιοχή Σωτήρας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία 15χρονου, ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του από την αντίθετη κατεύθυνση προς Λιοπέτρι και να συγκρουστούν.

Ακοκούθως, ο 15χρονος συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν σε αλτ, που οδηγεί στην βιοτεχνική περιοχή.

Ο 15χρονος, διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και πολλαπλές εγκεφαλικές αιμορραγίες, ενώ ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την συνοδεία αναισθησιολόγου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στον 48χρονό οδηγό του μικρού φορτηγού, διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με ένδειξη 106 mg αντί 22 mg και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαφάνηκε πως ο 15χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.