ΣΩΤΗΡΑ: Σοκ και αποτροπιασμός: Έχασε το σκυλί της και το βρήκε πυροβολημένο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Δύο παιδάκια έκλαιγαν και έψαχναν τον φίλο τους και κάποιοι αποφάσισαν να τον πυροβολήσουν. Ντροπή σας!"

photo1 1 exclusive, κακοποιηση ζωων, Σκύλοι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που αντίκρυσε η ιδιοκτήτρια σκύλου στη Σωτήρα Αμμοχώστου, όταν τον βρήκε μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες, αλλά αυτός εντοπίστηκε να είναι πυροβολημένος στο ένα μάτι, από άγνωστους οι οποίοι αποφάσισαν να επιχειρήσουν να του αφαιρέσουν τη ζωή.

Σύμφωνα με ανάρτησή της γεμάτη θυμό και απόγνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια αναφέρει ότι πριν από μια εβδομάδα, περίπου, έχασε το σκυλί της, ράτσας Malinois στην περιοχή περβολιών στη Σωτήρα. Το αναζήτησαν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνκής δικτύωσης και ρωτώντας περιοίκους αν το είχαν δει. Όπως αναφέρει η ίδια, το σκυλί κατάφερε να επιστρέψει, όμως παρ’ όλα αυτά ήταν πυροβολημένο στο ένα μάτι, γιατί κάποιοι αδίστακτοι και ανεγκέφαλοι, όπως αναφέρει και η ίδια, αποφάσισαν να το πυροβολήσουν.

Αυτούσια η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας:

“Ζήτησα από τη Μαρία να κάνει αυτή την δημοσίευση εκ μέρους μου γιατί δεν έχω λογαριασμό στο fb. Την Περασμένη Τετάρτη χάσαμε το σκύλο μας στην περιοχή περβολιών στην Σωτήρα (κάποιοι θα πείτε σαν να τον γλέπετε κατανοητό). Έγιναν δημοσιεύσεις διάφορες αναρτήσεις ζητήσαμε οποίος γνωρίζει κάτι να μας βοηθήσει ψάχναμε απεγνωσμένα όπου μας ανέφεραν ότι μπορεί να είδαν κάποιο που του μοιάζει ώρες ολόκληρες να βρούμε το σκύλο μας που κατουδένα λόγο δεν ονομάζεται αδέσποτο και εκτός αυτού δύο παιδάκια σπίτι να κλαίνε και να θέλουν τον ΦΙΛΟ τους.. τον ΦΙΛΟ που ΚΑΠΟΙΟΙ αποφάσισαν ότι για το υπόλοιπο της ζωής του θα πορεύεται με ένα μάτι γιατί ΚΆΠΟΙΟΙ που δεν ξέρω πόσο πολύ κινδύνεψε η ζωή τους από ένα σκύλο που ήταν φοβισμένος και έχασε τον προσανατολισμό του να τον πυροβολήσουν. Ο σκύλος που κατάφερε από μόνος του να επιστρέψει χτες στο χώρο που χάθηκε και μας γέμισε χαρά είχε την εικόνα της φώτο που βλέπετε. Πώς έφυγε και πώς επέστρεψε. Μπράβο παιδιά οποίοι και αν το κάνατε είστε μάγκες μπορείτε να το λέτε και να καμαρώνετε.
Από την ιδιοκτήτρια του σκύλου.!
Ντροπή σας!”

TOP STORIES1 exclusive, κακοποιηση ζωων, Σκύλοι