ΣΩΤΗΡΑ: Κρίσιμα 15χρονος μοτοσυκλετιστής – Παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μάχη για τη ζωή δίνει 15χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας - Εγκληματική αμέλεια από οδηγό που οδηγούσε μεθυσμένος

mainUntitled 1 exclusive

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν της 3 το απόγευμα στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 15χρόνου από τη Σωτήρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κατά τον πιο πάνω χρόνο 48χρονός από την Βουλγαρία, κάτοικος Παραλιμνίου, οδηγούσε ελαφρύ φορτηγό στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού με κατεύθυνση την Σωτήρα. Σε καποιο σημείο του δρόμου προσπάθησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του για να εισέλθει στην Βιομηχανική περιοχή Σωτήρας με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία 15χρονου από την Σωτήρα ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατό του από την αντίθετη κατεύθυνση προς Λιοπέτρι και να συγκρουστούν.

Στη συνέχεια ο 15χρονος συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα το οποίο ήταν σταματημένο στο αλτ της παρόδου που οδηγεί στην Βιομηχανική περιοχή. Ο 15 χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα με αθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και πολλαπλές εγκεφαλικές αιμορραγίες. Έχει διασωληνωθεί και γίνεται προσπάθεια διακομιδής του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τη συνοδεία αναισθησιολόγου, χωρίς όμως ακόμα να καταστεί δυνατό λόγω του ότι η κατάσταση του δεν σταθεροποιείται.

Στον 48χρονό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 106 mg αντί 22 mg και συνελήφθη.

Η σκηνή φωτογραφήθηκε και σχεδιαγραφήθηκε.

3Untitled 1 exclusive 2Untitled 1 exclusive 1Untitled 1 exclusive

Famagusta.News / Με πληροφορίες από Εκπρόσωπο Τύπου Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου