ΣΩΤΗΡΑ: Τοποθετήθηκε η οικογένεια του 47χρονου Γιώργου που “έφυγε” από covid – Aυτούσια η ανακοίνωση

Τί αναφέρει για τον γιατρό του 47χρονου

3434343434 1 exclusive, Sotira, Γιώργος Δημητρίου

Η οικογένεια του 47χρονου Γιώργου Δημητρίου, που απεβίωσε στις 25 Αυγούστου από κορωνοϊό, με ανακοίνωση της μέσω δικηγόρου, αναφέρει ότι τυχόν ευθύνες για τον θάνατο του 47χρονου πρέπει να αναζητηθούν στο περιβάλλον του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Έχουμε εντολή από την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Δημητρίου (σύζυγό του Ελευθερία και τα τρία παιδιά τους), ο οποίος απεβίωσε στις 25.8.2021 στο Γ.Ν. Λευκωσίας να αναφέρουμε τα εξής –

1. Καλούμε όλους, τις Αρχές, τα ΜΜΕ καθώς και όλους τους γνωστούς να σεβαστούν την απώλεια του αδικοχαμένου συζύγου και πατέρα μας .

2. Η οικογένεια σέβεται και τιμά την επιστημονική επάρκεια και ανθρωπιά του γιατρού/ επιδημιολόγου κυρίου Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην περιπέτεια του ανθρώπου μας . Συνεπώς δεν δεχόμεθα καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία, οθενδήποτε κι αν προέρχεται, για το έργο και την προσφορά του εν λόγω γιατρού.

3. Δεν δεχόμεθα επίσης καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία εναντίον οιουδήποτε πατέρα της Εκκλησίας και της πίστης μας, την οποία ο αδικοχαμένος μας πατέρας υπηρέτησε άοκνα και με αυτοθυσία.

4. Τυχόν ευθύνες για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα πρέπει να αναζητηθούν στο περιβάλλον του Γ.Ν. Λευκωσίας όπου ο άτυχος Γιώργος νοσηλεύτηκε για πάνω από ένα μήνα.