Thomas Cook: Κραυγή απόγνωσης ζευγαριού που ήρθε να παντρευτεί στην επ. Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

047554A4 50D1 4133 8890 59C59AAA8318 Thomas Cook

Μεγάλες απώλειες αναμένεται να καταγράψει η βιομηχανία του τουρισμού στο νησί μας, μετά την πτώχευση του ταξιδιωτικού κολοσσού Thomas Cook.

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι ξενοδόχοι.

Σε απόγνωση βρίσκονται και εκατοντάδες ζευγάρια τα οποία είχαν προγραμματίσει με την Thomas Cook την διοργάνωση του γάμου τους στην Κύπρο.

Στην κάμερα του Σίγμα μίλησαν αποκλειστικά η Vivian και ο Darren, οι οποίοι θα τελέσουν τον γάμο τους την ερχόμενη Τετάρτη στον Δήμο Σωτήρας, ενώ έχουν προκαταβάλει πέραν των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ στην Βρετανική εταιρεία, ποσό το οποίο έχει πλέον χαθεί μαζί με την κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας.

«Δεν ήταν καθόλου επαγγελματικό, ακόμα κι αν ξέρω ότι έχασαν τις δουλειές τους, έπρεπε κάποιος να έρθει στο ξενοδοχείο μας και να μας πει ότι η εταιρεία έχει πτωχεύσει και για το τί πρέπει να κάνουμε. Απλά εξαφανίστηκαν. Τί θα κάνουμε;», διερωτήθηκε ο Darren.

«Τώρα πρέπει να δανειστούμε χρήματα για να καλύψουμε όλα αυτά. Αυτό είναι άλλο ένα θέμα. Ότι πρέπει να δανειστούμε χρήματα εξαιτίας της κατάστασης γιατί ξοδέψαμε όλα μας τα χρήματα σε αυτές τις διακοπές», ανέφερε η Vivian.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα και όσον αφορά στον γαμήλιο τουρισμό, ο οποίος καταλάμβανε μεγάλο μέρος των εργασιών της βρετανικής εταιρείας, οι Δήμοι έγιναν σήμερα δέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων από ζευγάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο τα οποία βρίσκονταν σε απόγνωση για την τύχη της κράτησής τους για τέλεση πολιτικού γάμου με την Thomas Cook.