Το δικό της Mall θα αποκτήσει η επαρχία Αμμοχώστου

cache 876x3000 Analog medium 192514 242313 2082018 Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες του Sun City Spa Resort & Residences, στην παραλία Αγία Θέκλας στη Σωτήρα, προχωρούν με ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2019, ένα νέο αντίστοιχο στολίδι αναμένεται να αποκτήσει η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: “Πυρετός” επενδύσεων στην επαρχία Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων του γραφείου του ομίλου Jim Chang Global Corporation Group στο Παραλίμνι, ο CEO του ομίλου, Tommy Chen αποκάλυψε ότι στο προσεχές μέλλον θα επεκταθούν οι επενδύσεις της εταιρείας με τη δημιουργία του Sun City 2, του Sun City Mall και supermarkets.

IMG 2430 Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Κινέζων επενδυτών με τη Giovanni Group μέσω της κοινοπραξίας Jim Chang Giovanni, εκτός από το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο μεικτής ανάπτυξης στη Σωτήρα, στους σχεδιασμούς βρίσκεται παράλληλα και το Sun City 2, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανεγερθεί στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Η συγκεκριμένη επένδυση βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του ομίλου, τα οποία θα οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Από την άλλη, το Sun City Mall αλλά και η δημιουργία supermarkets, που βρίσκονται στα μακροπρόθεσμα πλάνα του κινεζικού ομίλου, αναμένεται σύμφωνα με τους σχεδιασμούς να ανεγερθούν στην περιοχή του υπό ανέγερση Sun City.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Το Sun City Spa Resort & Residences, το κόστος του οποίου ξεπερνά τα €50 εκατ., είναι το πρώτο συγκρότημα μικτής τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή που συνδυάζει οικιστικές μονάδες και πεντάστερο ξενοδοχείο.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου, οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2017 στην παραλιακή περιοχή της Σωτήρας, πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια.

Giovani, Sun City, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Σημαντική θεωρείται η δημιουργία τουλάχιστον 150 θέσεων εργασίας για τον Δήμο Σωτήρας, από τις οποίες θα επωφεληθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία.