Υφυπουργός Τουρισμού: “Η Σωτήρα έχει τουριστικό μέλλον” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξενάγηση στο παραλιακό μέτωπο και συνάντηση με Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο

Στιγμιότυπο 2020 10 02 18.41.32 exclusive, Γιώργος Τάκκας, Δήμος Σωτήρας, Παραλίες, Υφυπουργός Τουρισμού

Επίσκεψη στον Δήμο Σωτήρας πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού ξεναγήθηκε στο παραλιακό μέτωπο από τον Δήμαρχο Σωτήρας και στην συνέχεια είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Σωτήρας με τον Δήμαρχο και την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σωτήρας για τη φιλοξενία αλλά και για την περιοδεία στις παραλίες της περιοχής, ενώ τόνισε πως η Σωτήρα έχει τουριστικό μέλλον και το Υφυπουργείο θα δείξει και έμπρακτα την υποστήριξή του. Όπως ανέφερε ο κ. Περδίος, το τελευταίο διάστημα έχουν παραχωρηθεί διάφορα σχέδια κινήτρων, ενώ σκοπός είναι, ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου, η αναβάθμιση ιδιαίτερα των παραλιών, θέμα για το οποίο είχε συνάντηση και με τους Δημάρχους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας.

Όπως ανέφερε, το Υφυπουργείο Τουρισμού στέκεται δίπλα στις τοπικές αρχές της περιοχής και όσον αφορά στον Δήμο Σωτήρας, τόνισε ότι το Υφυπουργείο πιστεύει στο μέλλον της Σωτήρας, ενώ ανέφερε ότι πλησίον του Δήμου, αναπτύσσονται, πλέον, πολύ σημαντικά έργα για το μέλλον της περιοχής.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Τουρισμού για την πρώτη επίσκεψή του στον Δήμο Σωτήρας. Το γεγονός αυτό, ανέφερε, δίνει το μήνυμα ότι ο Δήμος Σωτήρας συμπεριλαμβάνεται, πλέον, στους παραλιακούς τουριστικούς Δήμους. Αυτός, ανέφερε, είναι ο στόχος του Δήμου τα τελευταία οκτώ χρόνια και για αυτό υπάρχει η ελπίδα με τα Σχέδια που υπάρχουν να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες για τους πολίτες που επισκέπτονται την παραλιακή περιοχή της Σωτήρας και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο προσφερόμενο προϊόν.

Famagusta.News