Στους εκλεκτούς του Σάρι ο Κάστανος

Kastanos1 ΓιουβεντουΣ, Γρηγόρης Κάστανος

Ημέρα έναρξης της προετοιμασίας της Γιουβέντους είναι σημερινή (10/7) και ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, Μαουρίτσιο Σάρι, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Από τη σχετική λίστα, απουσιάζει ο μεγάλος σταρ της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει στις 13 Ιουλίου, ενώ απών θα είναι και ο Μπλες Ματουϊντί.

Ωστόσο, κανονικά θα βρίσκεται στην «πρώτη» ο θρυλικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «βέκια σινιόρα» Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Μερίχ Ντεμιράλ.

Kastanos2 ΓιουβεντουΣ, Γρηγόρης Κάστανος

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι θα συμμετάσχει στο tour των «μπιανκονέρι» ο Γρηγόρης Κάστανος, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα που τον ήθελαν να παραχωρείται σε άλλη ομάδα.

Ο Κύπριος επιτελικός μέσος που πραγματοποίησε κατά την περσινή σεζόν το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, διατηρεί συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 και με τη νέα τάξη πραγμάτων έχει ισχυρά κίνητρα για αποδείξεις προκειμένου να κερδίσει πόντους εμπιστοσύνης της προσληφθείσας τεχνικής ηγεσίας.

Πάντως, στην παρούσα φάση είναι άγνωστες οι προθέσεις της «βέκια σινιόρα» κατά πόσο επιθυμεί να παραχωρήσει τον 21χρονο άσο ως δανεικό σε ομάδα της Serie B (σ.σ όπως είχε πράξει το δεύτερο εξάμηνο του 2017 όταν παραχωρήθηκε στην Πεσκάρα) ή αν θα τον διατηρήσει στο δυναμικό της.
Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά ισχύει στην περίπτωση του διεθνή μέσου, που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου και κατά επέκταση για την εθνική ομάδα.

Οι είκοσι της πρώτης ομάδας θα είναι οι εξής: Μπουφόν, Περίν, Πινσόλιο, Στσέσνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Κιελίνι, Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Εμρέ Τζαν, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Πιάτσα
Οι δεκατρείς ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους U-23 είναι οι ακόλουθοι: Λόρια, Μπερουάτο, Κόκολο, Ντι Πάρντο, Κλεμέντσα, Φρεντέρικσεν, Κάστανος, Μουρατόρε, Τουρέ, Μαβιντιντί, Πέτερς, Περέιρα, Τζανιμάκια.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ