Συμβούλιο Αποχετεύσεων Κοκκινοχωρίων: Κενή θέση εργασίας

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Κοκκινοχωρίων ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση εργοδοτουμένου - Όλες οι πληροφορίες

786E579A 9FF6 469B A156 D38FAFAE63A8 exclusive

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Κοκκινοχωρίων (ΣΑΚ) ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016), γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση ενός (1) εργοδοτούμενου ορισμένου χρόνου για εκτέλεση γενικών γραφειακών και λογιστικών καθηκόντων.

ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (ΚΛ. Α2)

Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο του Συμβουλίου, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τα Γραφεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Κοκκινοχωρίων (ΣΑΚ).
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο που να αναγράφει «Αίτηση για πρόσληψη υπαλλήλων ορισμένου χρόνου στο ΣΑΚ για καθήκοντα Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού».
Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Κοκκινοχωρίων (ΣΑΚ) (τηλ. 23257014) ή να έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς μέσω του Ταχυδρομείου (Τ.Θ 36652, 5523 Δάσος Άχνας) με συστημένη επιστολή, το αργότερο μέχρι τις 25/10/2022.

Διευκρινίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το έντυπο αίτησης πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένο, με όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που ζητούνται και σε αυτό να επισυνάπτονται όλα τα σχετικά πιστοποιητικά και βεβαιώσεις που κατέχουν (αντίγραφα απολυτηρίου, πτυχίων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων πείρας που να καταγράφουν συγκεκριμένα καθήκοντα και με συγκεκριμένες ημερομηνίες απασχόλησης, κλπ), διαφορετικά η αίτησή τους δεν θα ληφθεί υπόψη.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στον αριθμό 23257014 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση infosbaka.lr@gmail.com.