Συνάντηση Άντρου Κυπριανού με ΕΒΕ Αμμοχώστου

120133235 3387511824604317 512578629128331232 n ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ΕΒΕΑ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ, αποτελούμενη από τον Γ.Γ. του κόμματος κ. Άντρο Κυπριανού, τους βουλευτές Σκεύη Κουκουμά, Χριστάκη Τζιοβάνη, Νίκο Κέττηρο και τον Επαρχιακό Γραμματέα Αμμοχώστου Χρύσανθο Ζαννέτο, είχε χθες 22 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Στην συνάντηση η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Κυπριανού, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και εξέφρασε τις εκτιμήσεις του κόμματος για το θέμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Μετά την ενημέρωση, οι δύο αντιπροσωπείες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν εισηγήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην απάμβλυνση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις της περιοχής, όσο και η πλατιά μάζα των κατοίκων της, λόγω της πανδημίας.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συχνές επαφές μεταξύ των δυο μερών, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω πανδημίας, με σκοπό την εξεύρεση τρόπων στήριξης τόσο των επιχειρήσεων της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου όσο και της τοπικής κοινωνίας.

Famagusta.News