Σύνδεση επαρχίας Αμμοχώστου με αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle συνδέει από φέτος την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με τα νόμιμα αεροδρόμια της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει τη διευκόλυνση στο επιβατικό κοινό από το Παραλίμνι, τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα να μεταβαίνει απευθείας στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, με καθημερινά δρομολόγια.

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, Διευθυντής της εταιρείας Kapnos Airport Shuttle, Πάμπος Κάπνός, έκανε λόγο για σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη διακίνηση του επιβατικού κοινού , σημειώνοντας ότι η εταιρεία του πρωτοπορεί και πάλι, όπως έκανε το 2008 με την σύνδεση της Λευκωσίας με το Αεροδρόμιο Λάρνακας και συνέχισε το 2014 με την σύνδεση της Λευκωσίας και της Λάρνακας με το Αεροδρόμιο Πάφου.

«Έτσι και τώρα η Kapnos Airport Shuttle κάνει ένα άλλο σημαντικό βήμα προς την ίδια κατεύθυνση. Από φέτος, συνδέουμε την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου με τα νόμιμα αεροδρόμια του νησιού», είπε.

Η νέα υπηρεσία της εταιρείας θα παρέχεται σε συνεργασία με την ΕΜΑΝ TRAVEL TOURS στα γραφεία της EMAN στην Λεωφόρο Νησί 80, στην Αγία Νάπα, έναντι του ξενοδοχείου «Sunwing» και στο γραφείο της ΕΜΑΝ στην Λεωφόρο Περνέρας 3, στον Πρωταρά.

Επίσης, ανέφερε ότι σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Λ Αμμοχώστου θα εκτελούνται δρομολόγια από το γραφείο της Π.Ε.Α.Λ. στο Παραλίμνι και στην στάση Λεωφορείων στην Πλατεία της Αγίας Νάπας.

«Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, το προσωπικό μας έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση οδικής ασφάλειας, επαγγελματικής συμπεριφοράς και εμφάνισης», είπε ο κ. Καπνός.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το Πρότυπο ISO 39001:2012, που αφορά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος Οδικής Ασφάλειας, με το Πρότυπο ISO 9001:2015, που αφορά τη διαχείριση της ποιότητας όπως και το ISO 1801:2008 που καλύπτει θέματα διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία.

Εξάλλου, είπε ότι στο σταθμό στην Λευκωσία, οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γρήγορα και εύκολα check-in, πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους, από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο web check-in Kiosk.
Σημείωσε ακόμα ότι μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, έχουν ενταχθεί στο στόλο των λεωφορείων που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς τα αεροδρόμια, ειδικά σύγχρονα πολυτελή λεωφορεία για ΑμεΑ.

«Σε συνεργασία με την Hermes», είπε, «η οποία βραβεύτηκε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα αυτό, γίνεται ενημέρωση για την υπηρεσία S&L που είναι εξειδικευμένοι στον τομέα των τροχοκαθισμάτων από τους οποίους θα παραλαμβάνονται οι επιβάτες μας. Για αυτή την υπηρεσία θα χρειάζεται προκράτηση για να γίνεται και ο ανάλογος προγραμματισμός».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ροη Ειδησεων

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Αρτυματά – “Καιρός να αναπαυθεί η πονεμένη σου ψυχή”

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Αρτυματά μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η…

19 Μαΐου, 2024

Κυπελλούχος 2023-24 η Πάφος

Εντυπωσιακή η Πάφος που κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στην ιστορία της καθώς επικράτησε με…

18 Μαΐου, 2024

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024