Σύσσωμη η επ. Αμμοχώστου στην κοπή βασιλόπιτας της ΤΕΒΕΑ

εικόνα Viber 2020 01 22 10 22 42 Νέα Αμμοχώστου, ΤΕΒΕΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου στα πλαίσια συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχων Αγίας Νάπας, Παραλιμνίου και Σωτήρας, των Προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων Αγίου Γεωργίου- Αχερίτου, Άχνας, Αυγόρου και Φρενάρους, του Αντιδημάρχου Αγίας Νάπας, του αναπληρωτή Έπαρχου Αμμοχώστου και Βουλευτών της Επαρχίας Αμμοχώστου. Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Δρ. Στέλιος Χειμώνας και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου κ. Χρίστος Φωτιάδης.

Η εκδήλωση διεξάχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με τον πρόεδρο της ΤΕΒΕΑ κ. Πέτρος Πέτρου να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και να στέλνει μήνυμα διατήρησης της ενότητας και σύμπνοιας όλων των φορέων της Επαρχίας Αμμοχώστου και συνέχιση του αγώνα για το κοινό καλό όλων και την επιστροφή στην Μητρόπολή μας Αμμόχωστο.

Με τη σειρά τους οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες συμφώνησαν στην ανάγκη για διατήρηση της ενότητας που επετεύχθη τα τελευταία 7 χρόνια και συμφώνησαν πως ανεξάρτητα με την Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία και η κοινή διεκδίκηση για την ευημερία ολόκληρης της Επαρχίας Αμμοχώστου.

εικόνα Viber 2020 01 22 10 22 41 Νέα Αμμοχώστου, ΤΕΒΕΑ