ΤΕΒΕΑ σε Αναστασιάδη: “Η επ. Αμμοχώστου σημαιοφόρος της επανεκλογής”

α1 exclusive, Νίκος Αναστασιάδης, Προεδρικές Εκλογές 2018, ΤΕΒΕΑ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της επανεκλογής του.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ, Πέτρος Πέτρου, εκφράζονται τα συγχαρητήρια στον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΒΕΑ, αλλά και σύσσωμου του επιειρηματικού κόσμου της “ακρωτηριασμένης” επαρχίας Αμμοχώστου. Αναφέρεται, επίσης, ότι “οι πρόφατες Προεδρικές Εκλογές απέδειξαν περίτρανα ότι ο κυπριακός λαός έχει πολιτικά ωριμάσει, έχει κρίση και δεν αποπροσανατολίζεται από εύηχα συνθήματα και λαϊκισμούς”.

Αναφερόμενη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι είναι “ο μοναδικός Πρόεδρος ανά το παγκόσμιο που ενώ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα της οικονομικής καταστροφής εφαρμόζοντας τις σκληρές μνημονιακές απαιτήσεις, εντούτοις πέτυχε την επανεκλογή με σύμμαχο την πλειοψηφία του κυπριακού λαού και όχι την πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων”.

Όσον αφορά στην επανεκλογή, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “η επαρχία Αμμοχώστου ήταν σημαιοφόρος στις προσπάθειες επανεκλογής με τα υψηλότερα ποσοστά παγκύπρια, αναφέροντας ότι αυτό είναι απόδειξη της προσφοράς του Νίκου Αναστασιάδη στην “παραγκωνισμένη και ακρωτηριασμένη” επαρχία Αμμοχώστου, ενώ δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι η επιχειρηματικότητα στην επαρχία Αμμοχώστου θα ενισχυθεί περισσότερο με την επίλυση του διαχρονικού προβλήματος έλλειψης επιμελητηρίου, στην ελεύθερη Αμμόχωστο”.

α 1 exclusive, Νίκος Αναστασιάδης, Προεδρικές Εκλογές 2018, ΤΕΒΕΑ

Famagusta.News