Θα διεκδικήσει το χρίσμα ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου–Δερύνειας ο Κύζας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναγιώτης Κύζα για διεκδίκηση της θέσης του υποψηφίου Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας

5277BD4D AABB 4E9D A309 D73C78084CF0 exclusive

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναγιώτης Κύζα για διεκδίκηση της θέσης του υποψηφίου Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του θα διεκδικήσει το χρίσμα του ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα  Δημάρχου του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του

Ο κ. Παναγιώτης Γ.Κύζας από το Παραλίμνι, ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα του ΔΗ.ΣΥ. για την υποψηφιότητα  Δημάρχου του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Ο κ. Παναγιώτης Κύζας  ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας, ύστερα από διαβούλευση με πολλούς φίλους και συνεργάτες, που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα και για την επιτυχία του έργου του νέου Δήμου προωθώντας την ανάπτυξη της νέας δημοτικής περιοχής.

Η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης που προωθείται, είναι μια πρόκληση-πρόσκληση για να ενεργή εμπλακή του κ.Κύζα  νοιώθωντας ό,τι μπορεί να εργαστεί ανιδιοτελώς με εντιμότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εμπειρία.

Ο κ. Κύζας διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παραλιμνίου. Διεκδίκησε επίσης τη θέση του Δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2006. ‘Εχει γνώση των προβλημάτων του Δήμου και της νέας  δημοτικής περιοχής Παραλιμνίου – Δερύνεας – Φρενάρου και Αχερίτου και της προοπτικής ανάπτυξης της περιοχής. Είναι αποφασισμένος να εργαστεί για την δημιουργία μιας νέας  νοοτροπίας για σύγχρονη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των θεμάτων που έχουν σχέση με τη νέα δημοτική περιοχή και την ανάπτυξή της. Στην απόφασή του αυτή έχει ενθαρρυνθεί από του φίλους και τους συνεργάτες τους, που προέρχονται από Αχερίτου,Φρέναρος,Δερύνεια και Παραλίμνι  που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Παναγιώτης Κύζας έχει ήδη ενημερώσει την  ηγεσία του ΔΗΣΥ για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παραλιμνιου – Δερύνειας. Έχει θέσει το εαυτό του στην υπηρεσία του κόμματος του και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσει ο ΔΗΣΥ για επιλογή του υποψηφίου, που θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου ως υποψήφιος του κόμματος.