Θέματα τουρισμού της Επαρχίας Αμμοχώστου συζήτησαν Υφυπουργός τουρισμού και ΕΤΑΠ

imagew 1 2 Επαρχία Αμμοχώστου, ΕΤΑΠ, σύσκεψη, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Υφυπουργείο Τουρισμού

Θέματα που αφορούν τον τουρισμό της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου, στην οποία παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στη σύσκεψη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Δημαρχεύων Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτου, μέλη της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και δημοτικοί σύμβουλοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης «συζητήθηκαν τα καυτά θέματα που απασχολούν τον τουρισμό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου μεταξύ των οποίων οι προκλήσεις της τουριστικής περιόδου, η αεροπορική συνδεσιμότητα με εναλλακτικές αγορές. Συζητήθηκαν επίσης τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και αυτά που πρέπει να γίνουν προς όφελος της επαρχίας Αμμοχώστου».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «στη σύσκεψη τέθηκε επί τάπητος το θέμα του airbnb και της booking.com με τα μέλη της ΕΤΑΠ να χαιρετίζουν τον χειρισμό τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι ώστε σταματήσει ο αθέμιτος ανταγωνισμός που πλήττει τόσο τον ξενοδοχειακό τομέα, όσο και όλους όσοι έχουν αδειοδοτημένα τουριστικά καταλύματα».