ΒΙΝΤΕΟ: Το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ της επαρχίας Αμμοχώστου

"Αμμόχωστος είναι το καλοκαίρι σου"

Νέα, τουριστική καμπάνια ξεκινά η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου μέσω της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής επαρχίας Αμμοχώστου, αναδεικνύοντας τις ομορφιές ολόκληρης της περιοχής μας.

Με κύριο στόχο την προώθηση του πολιτισμού και της κουλτούρας μας, η ΕΤΑΠ μας καλεί να γνωρίσουμε την ενδοχώρα, να θυμηθούμε την ευγένεια και την φιλοξενία μας.

“Καλοκαίρι δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, αναφέρει στο Famagusta.News ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ και Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρήστος Ζαννετου ”

“Για πρώτη φορά η επαρχία μας, τόνισε ο κ. Ζαννέτου, βγαίνει με μια τόσο δυνατή καμπάνια. Οργανωμένες όλες οι τοπικές αρχές ενώθηκαν με σκοπό να γνωρίσουν όλοι την επαρχία μας”.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από το τέλος του περασμένου έτους και τώρα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα αλλιώτικο καλοκαίρι, τόσο σε ξένους όσο και Κυπρίους.

“Ειδικά φέτος, σύμφωνα με τον κ. Ζαννέτο, η ανάγκη είναι πιο επιβεβλημένη. Υπάρχουν σημείο ενδιαφέροντος σε όλη την επαρχία και ο κόσμος πρέπει να τα μάθει”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε γωνιά της επαρχίας μας υπάρχουν κρυμμένες ομορφιές και το καλοκαίρι στην επαρχία μας είναι μοναδικό από κάθε άποψη.

Δες το βίντεο εδώ:

Famagusta.News