Αγ. Γεώργιος Αχερίτου/Βρυσούλλες: Καταγγελίες Οικολόγων για φριχτό θάνατο σκύλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Εικόνες ντροπής από θάνατο σκύλου στην επαρχία Αμμοχώστου" καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών - Παλιό και εγκαταλελειμμένο καταφύγιο καταφύγιο αναφέρει η κοινότητα, η οποία διαθέτει σύγχρονο καταφύγιο ζώων από το 2016

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 7 exclusive, Κίνημα Οικολόγων, Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

“Αποτροπιασμό προκαλούν φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που παρουσιάζουν τον θάνατο ενός σκύλου που βρήκε φρικτό τέλος αφού αφέθηκε να πεθάνει αβοήθητος και ξεχασμένος χωρίς φαγητό και νερό στους χώρους προσωρινής κράτησης σκύλων σε κοινοτικό συμβούλιο στην επαρχία Αμμοχώστου” καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

“Δεν λειτουργεί ως καταφύγιο ο χώρος αναφέρει η Κοινότητα

Σε παρέμβασή του στο Famagusta.News ο Κοινοτάρχης Αγίου Γεωργίου Αχερίτου-Βρυσούλλων αναφέρει ότι το υφιστάμενο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το νεκρό ζώο δεν λειτουργεί ως καταφύγιο από την Κοινότητα, αλλά πρόκειται για εγκαταλελειμμένο καταφύγιο το οποίο έπαψε να λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια. Η κοινίτητα, αναφέρε, διαθέτει άλλο καταφύγιο το οποίο λειτουργεί από το 2016 και τηρεί όλα τα μέτρα και νομοθεσίες. Ως εκ τούτου θα διερευνηθεί το πώς το ζώο κατέληξε στο κλουβί του εγκαταλελειμμένου καταφυγίου.