Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου: Εγκαταλελειμμένο το καταφύγιο – Απάντηση σε Οικολόγους για νεκρό σκύλο

Καμία σχέση με καταγγελίες Οικολόγων αναφέρει η Κοινότητα Αχερίτου / Βρυσούλλων - "Λειτουργεί νέο καταφύγιο από το 2016 το οποίο τηρεί τις νομοθεσίες"

Στιγμιότυπο 2021 09 29 13.30.07 scaled exclusive

Καμία σχέση με το Καταφύγιο της Κοινότητας Αχερίτου δεν έχουν οι καταγγελίες του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών περί φριχτού θανάτου σκύλου, αναφέρει ο Κοινοτάρχης Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλων.

Διαβάστε επίσης: Αγ. Γεώργιος Αχερίτου/Βρυσούλλες: Καταγγελίες Οικολόγων για φριχτό θάνατο σκύλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Μιχάλης Καούνας σε παρέμβασή του στο Famagusta.News ανέφερε ότι οι καταγγελίες του Κινήματος Οικολόγων αφορούν παλιό εγκαταλελειμμένο καταφύγιο το οποίο έπαψε να λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια. Το Κοινοτικό Συμβούλιο, ανέφερε, έχει δημιουργήσει από το 2016 πρότυπο καταφύγιο ζώων το οποίο λειτουργεί τηρώντας όλα τα μέτρα και με βάση τις ισχύουσες νομοθεσίες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η καταγγελία, ανέφερε, αφορά παλιό εγκαταλελειμμένο καταφύγιο το οποίο δεν λειτουργεί και εξέφρασε προβληματισμό για τη διαστρέβλωση με την πραγματικότητα η οποία δημιουργείται στα Μέσα Ενημέρωσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με το περιστατικό. Όπως ανέφερε, το Κοινοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει με όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διευκρινιστεί με ποιο τρόπο το άτυχο ζώο κατέληξε στο εγκαταλελειμμένο καταφύγιο.

Famagusta.News